about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

جایگزینی فبلت به جای تبلت در سال 2014

کارشناسان فن آوری اطلاعات سال ۲۰۱۴ را سال غلبه فبلت‌ها بر تبلت‌ها می‌دانند.

موسسه خبری سایبربان: کارشناسان فن آوری اطلاعات سال ۲۰۱۴ را سال غلبه فبلت‌ها بر تبلت‌ها می‌دانند. در حال حاضر بیش از ۶۷ درصد گوشی‌های هوشمند با صفحات بزرگتر از ۵ اینچ تولید می‌شوند و فبلت محسوب می‌شوند. حتی شرکت اپل نیز قصد دارد سال آینده گوشی‌های آیفون ۴ اینچی خود را با صفحه بزرگتر عرضه کند تا بتواند در بازار رقابت باقی بماند.
شرکت باب دونل از قدیمی‌ترین مراکز تحقیقاتی فناوری جهان که پیش‌تر زیر نظر مرکز IDC اداره می‌شد و هم‌اکنون از شعبات TECHnalysis Research محسوب می‌شود، بر اساس آخرین بررسی‌های خود پیش‌بینی کرده که در آینده فبلت‌ها نسبت به تبلت‌های کوچک فروش بیشتری را به خود اختصاص می‌دهند.
به گفته این شرکت، فروش فبلت‌ها در سطح دنیا به عدد ۱۷۵ میلیون دستگاه می‌رسد، این درحالی است که فروش تبلت‌های کوچک به رقم ۱۶۵ میلیون خواهد رسید. از دید وی فبلت به دستگاهی گفته می‌شود که دارای صفحه نمایش ۵ اینچی و بالاتر باشد.
درخواست بازار برای خرید فبلت‌ها در کره جنوبی از دیگر نقاط جهان بیشتر است و طبق آمار موجود، دوسوم گوشی‌های هوشمندی که در آن‌جا به فروش می‌رسند نمایشگر بزرگتر از ۵ اینچ دارند. این دستگاه الکترونیکی قابل حمل در کشورهای آلمان، انگلیس، برزیل، چین و آمریکا هم محبوبیت قابل ملاحظه‌ای دارد.
بنابراین به گفته این مرکز دستگاه هایی همچون Galaxy S4 سامسونگ با نمایشگر ۵ اینچ، LG G2 با نمایشگر ۵٫۲ اینچ، Galaxy Note 3 سامسونگ با نمایشگر ۵٫۷ اینچ و HTC One Max با نمایشگر ۵٫۹ اینچ را می‌توان متعلق به خانواده فبلت‌ها دانست./

تازه ترین ها

اعتراض واتس‌اپ به ممنوعیت تماس‌ها در روسیه

واتس‌اپ اعلام کرد که ممنوعیت تماس‌ها در روسیه تلاشی برای نقض حق مردم برای برقراری ارتباط امن است.

اسکن
1404/05/22 - 20:44- سایرفناوری ها

اسکن هویت توسط یوتیوب

هوش مصنوعی یوتیوب، کاربران را برای اسکن هویت علامت‌گذاری می‌کند.

پیشنهاد
1404/05/22 - 19:28- سایرفناوری ها

پیشنهاد خرید گوگل کروم توسط شرکت پرپلکسیتی اِی آی

شرکت هوش مصنوعی پرپلکسیتی اِی آی، پیشنهاد ۳۴.۵ میلیارددلاری برای خرید گوگل کروم ارائه داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.