about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

آمریکا اعلام کرده حاضر است به اطلاعاتی که منجر به شناسایی گروه هکری کنتی شود تا 15 میلیون دلار پاداش دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از رویترز؛ ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه گفت که ایالات‌متحده برای اطلاعات مربوط به گروه باج افزاری کنتی (Conti) مستقر در روسیه که مسئول حملات سایبری در سراسر جهان است تا 15 میلیون دلار جایزه تعیین کرده است.

طبق ادعاهای مندرج در بیانیه وزارت خارجه آمریکا، گروه هکری موسوم به کنتی که مقر آن در روسیه است متهم است که از طریق طراحی باج افزار میلیون‌ها دلار از قربانیان خود اخاذی کرده است.

پرایس در بیانیه‌ای اعلام کرد طبق ارزیابی‌های پلیس آمریکا بیش از 1000 قربانی گروه کنتی درمجموع بیش از 150 میلیون دلار باج افزار پرداخت کرده‌اند.

این پاداش شامل 10 میلیون دلار برای شناسایی یا مکان رهبران گروه کنتی و 5 میلیون دلار برای اطلاعاتی است که منجر به دستگیری هر کسی شود که با کنتی همکاری می‌کند.

پلیس آمریکا سال گذشته مدعی شده بود که کنتی مسئول حمله به 16 شبکه ازجمله شبکه‌های پزشکی بوده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا خاطرنشان کرد که کنتی مسئول حمله سایبری در ماه آوریل به سامانه‌های مالیاتی و گمرکی کاستاریکا بود که بر تجارت خارجی این کشور آمریکای مرکزی تأثیر گذاشت.

گروه کنتی در ماه فوریه هشدار داده بود که در صورت دخالت هر کشوری در موضوع اوکراین، به دشمنان کرملین حمله خواهد کرد.

این پاداش ها و ادعاها علیه روسیه در حالی از سوی آمریکا مطرح می‌شود که مسکو هرگونه مسئولیت در این زمینه را رد می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/10/08 - 16:42- آسیا

افزایش حملات سایبری در سازمان‌های هندی در سال ۲۰۲۵

شرکت امنیت سایبری چک پوینت در گزارشی اعلام کرد که حملات سایبری در سازمان‌های هندی در سال ۲۰۲۵ به شدت افزایش یافته است.

تقویت
1404/10/08 - 16:23- هوش مصنوعي

تقویت قابلیت‌های امنیتی هوش مصنوعی در خاورمیانه

شرکت‌های «AmiViz» با «QuilrAI» برای تقویت قابلیت‌های امنیتی هوش مصنوعی در سراسر خاورمیانه با یکدیگر همکاری کردند.

هک
1404/10/08 - 10:14- امنیت شبکه

هک بازی Rainbow Six Siege؛ سرورها به حالت عادی برگشتند

به‌دنبال حمله‌ی هکری به Rainbow Six Siege و آشفتگی در حساب‌ها، یوبی‌سافت از برگشتن سرورها به حالت عادی خبر داد.