about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

مقامات اطلاعاتی انگلستان به مردم خود نسبت به تهدیدات سایبری روسیه و چین هشدار دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کن مک کالوم، رئیس MI5 (یکی از مجموعه‌های اطلاعاتی انگلستان)، ضمن اتهام زنی علیه روسیه و چین به مردم خود در مورد تهدیدات سایبری از سوی این دولت‌ها هشدار داد.

وی از مردم انگلستان خواست به‌اندازه تروریسم در برابر تهدیدات ناشی از کشورهای متخاصم هشیار باشند. این تهدیدات می‌تواند حملات مخرب سایبری، دروغ‌پراکنی و دخالت در سیاست‌های انگلستان باشد که معمولاً از روسیه و چین نشاءت می‌گیرد.

وی با بزرگ‌نمایی این تهدیدات و مظلوم‌نمایی در برابر آن‌ها گفت:

این تهدیدات این قابلیت را دارند که بر مشاغل و خدمات عمومی انگلیس تأثیر گذاشته و حتی منجر به مرگ مردم انگلیس شود.

این مسئول امنیتی انگلستان قصد دارد این موضوع را مطرح کند که مردم انگلستان در برابر اقدامات پنهانی این کشورها مصون نیستند. وی در سخنرانی خود مدعی شد:

پیامد این اقدامات ناامیدی، ناراحتی و از دست رفتن زندگی مردم انگلیس خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.