about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

محققین شرکت Qihoo 360 مدعی هستند یک سری از جاسوس افزارهای اندرویدی توانسته اند از سال 2018 تا به الان کاربران اسرائیلی را مورد هدف سایبری قرار دهند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مجموعه ای از اپلیکیشن های اندوریدی به ظاهر ایمن از سال 2018 دستگاه های کاربران اسرائیلی را با استفاده از جاسوس افزار آلوده کرده اند. این کمپین تا به امروز ادامه داشته است. 

این اپلیکیشن های آلوده به جاسوس افزار توسط محققین Qihoo 360 شناسایی شده اند. این شرکت، اپلیکیشن های اجتماعی متنوعی مانند Threema، Al-Aqsa Radio، Al-Aqsa Mosque، Jerusalem Guide، PDF viewer، Wire و.. را آلوده تشخیص داده است. اپلیکیشن پیام رسانی سریع Threema مورد توجه ترین آن ها می باشد.

محققین بر این باورند که مسیر ابتدایی این اپلیکیشن ها از پست های فیسبوک یا واتس اپ می گذرد. این دو پلتفرم کاربران را به وبسایت هایی هدایت می کنند که میزبان اپلیکیشن های آلوده نام برده هستند. در این مرحله به کاربران پیشنهاد می شود تا اپلیکیشن های فوق الذکر را دانلود کنند. 

در برخی موارد پیام ها حاوی لینک گوگل درایوی می باشند که کاربران را به سوی اسناد پی دی اف مهم و طبقه بندی شده ای هدایت می کنند. سپس به کاربر هدف توصیه می شود تا نسخه موبایلی ادوبی ریدر را دانلود کنند. این اپلیکیشن در واقع یک جاسوس افزار است.

طبق بررسی محققین، مهاجمین در این حملات از بدافزارهای متنوعی مانند SpyNote، Mobihok، WH-RAT و 888RAT استفاده می کنند. 

جاسوس افزارهای نام برده دارای قابلیت های زیر می باشند:

  • انتقال غیر مجاز فایل
  • ضبط تماس
  • ردیابی موقعیت مکانی
  • کی لاگینگ 
  • تهیه ویدیو و عکس
  • مدیریت کلیپ بورد
  • فیشینگ 
  • اجرای فرمان شِل

Qihoo 360 ادعا کرده است که گروهی وابسته به حماس به نام ‘APT-C-23’ مسئول این حملات است چون این گروه در کمپین های زیادی رژیم صهیونیستی را زمین گیر کرده است. 

قطعا نمی توان با این دلایل گروهی را به حمله سایبری متهم کرد!

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.