about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

جاسوس‌افزار فرانسوی دینو در مراکز حساس ایران

به گزارش گروه امنیت سایبربان، روز 30 ژوئن بدافزار جدیدی معرفی شد که گفته می‌شود مشغول جاسوسی از مراکز علمی کشورمان بوده است. این بدافزار که دینو (Dino) نام دارد، نوعی درب پشتی است و بنابر گزارش‌ها توسط گروه جاسوسی مزرعه حیوانات (Animal Farm espionage group) نوشته شده است. پیش‌تر از گروه جاسوسی مزرعه حیوانات بدافزارهای معروف کسپر (Casper)، بانی (Bunny) و بیبیر (Babar) شناسایی شده بودند. بدافزار دینو جزئیات فنی پیشرفته‌ای دارد و شواهدی وجود دارد که سازندگان آن فرانسوی زبان باشند.
انتشار خبر این بدافزار در این برهه از مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای 1+5، می‌تواند به منظور تاثیر بر روند مذاکرات باشد.

در اسناد موسسه امنیت ارتباطات کانادا آمده است این بدافزار از سال 2013 مشغول جاسوسی در ایران بوده است. لیست قربانیان این جاسوس‌افزار به این شرح است:

وزارت امور خارجه

دانشگاه علم و صنعت

شرکت زیرساخت ارتباطات ایران

سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی

دانشگاه امام حسین (ع)

دانشگاه مالک اشتر

 

 

 

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.