about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی NSA و GCHQ از شبکه‌های تلفن همراه جهان

بر اساس گزارش منتشر شده در وب سایت The Intercept، آژانس امنیت ملی آمریکا با استفاده از سیستم شنود تلفن همراه، که AURORAGOLD نامیده می شود، توانسته از میان 985 شبکه تلفن همراه در سراسر جهان، از 701 مورد جاسوسی کند.
این جاسوسی از طریق ارتباطات خصوصی کارمندان اصلی این شرکت های مخابراتی جهت تصرف اسناد مورد نظر صورت پذیرفته است. جاسوسان NSA توانسته اند با کمک رمزگذاری‌های کلیدی، به تماس های تلفن همراه این اشخاص دست یابند.
در این گزارش عنوان شده است که جاسوسانNSA  و همتای بریتانیایی آنها، GCHQ، بین ماه های نوامبر 2011 تا آوریل 2012، نزدیک به 363 تا 1354 رایانه پرسنل را مورد نفوذ قرار داده و به اطلاعات مورد نیاز خود دست یافته اند. آنها با کمک نقاط ضعف موجود در سیستمهای امنیتی 70 در صد از شرکتهای اپراتور تلفن همراه در سراسر جهان، به شنود مکالمات پرداخته اند.
گفته می شود اپراتورهای تلفن همراه روسیه مانند مگافون و بی لاین نیز از جمله این شرکت ها می باشند.

 

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.