about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

درگیری شرکت NSO و فیس‌بوک برسر جاسوسی همچنان ادامه دارد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ سال گذشته شرکت فیس‌بوک علیه شرکت اسرائیلی اِن‌اِس‌او گروپ (NSO Group) که در حوزه توسعه و فروش ابزارهای جاسوسی و به‌اصطلاح «بدافزار قانونی» فعالیت می‌کند، دادخواستی ارائه داد. گفته می‌شود یک آسیب‌پذیری روز صفر پیام‌رسان واتساپ به ان‌اس‌او فروخته‌شده و این شرکت از آن، جهت نصب جاسوس‌افزار پگاسوس (Pegasus) روی موبایل‌های اهداف خود سوءاستفاده و اقدام به حمله و جاسوسی سایبری علیه دیپلمات‌ها، روزنامه‌نگاران، فعالان حقوق بشر و مخالفان سیاسی کرده است، اگرچه این آسیب‌پذیری در آخرین به‌روزرسانی واتساپ اصلاح‌شده است. 

طبق دادخواست مطرح‌شده علیه ان‌اس‌او، هیچ یک از کارکنان ان‌اس‌او حق دسترسی یا تلاش برای دسترسی به خدمات، پلتفرم‌ها و سیستم‌های رایانه‌ای واتساپ و فیس‌بوک را نداشتند.

پس از ارائه دادخواست، فیس‌بوک اقدام به حذف و بستن اکانت کلیه افراد وابسته به ان‌اس‌او کرده و منتظر تصمیم دادگاه نماند. کاربران برخی فروم‌های اسرائیل و نیز لینکدین به این اقدام فیس‌بوک اعتراض کرده و گفته‌ بودند حساب 98 درصد از کارکنان این شرکت حذف و مسدود شده و حتی اکانت افرادی نیز که ارتباطی به این شرکت ندارند نیز مسدود شده است. 

گای‌برنر (Guy Brenner)، رئیس تربیت کادر شرکت ان‌اس‌او گفته بود پروفایل‌های شخصی‌اش در فیس‌بوک و اینستاگرام توسط بزرگ‌ترین ناقض حریم خصوصی در تاریخ بشر به نام فیس‌بوک مسدود شده است، به این اتهام که در شرکتی به نام ان‌اس‌او کار می‌کند و آسیب‌پذیری‌های موجود در واتساپ را شناسایی و ابزارهای پیشرفته‌ای در اختیار سرویس‌های جاسوسی و دولت‌ها قرار داده‌ است.

پس از گذشت چندین ماه از این درگیری‌ها نیز به‌تازگی شالو هولیو (Shalev Hulio)، بنیان‌گذار شرکت ان‌اس‌او گفته است فیس‌بوک با استفاده از نرم‌افزار فیلتر‌شکن «Onavo Protect» اقدام به جمع‌آوری داده‌های کاربران کرده و در اکتبر سال 2017 نیز دو نماینده این شبکه به شرکت ان‌اس‌او مراجعه کرده و خواستار استفاده از قابلیت‌های پگاسوس برای جمع‌آوری اطلاعات دستگاه‌های آی‌او‌اس و اپل شده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.