about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

شرکت فیسبوک‌ یک بار دیگر به عادت همیشگی خود بازگشت و متهم به جاسوسی از کاربران اینستاگرام شد.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ فیسبوک بار دیگر متهم به جاسوسی عامدانه از کاربران اینستاگرام شد. فیسبوک این بار از طریق دسترسی غیر مجاز به دوربین های کاربران اقدام به جاسوسی از آن ها کرده است‌. 


این اولین بار نیست که فیسبوک دست به این نوع اقدامات می زند و ورود به حریم خصوصی کاربران برای آن ها به عادت تبدیل شده است.


بر اساس گزارشات، این اپلیکیشن اشتراک گذاری عکس حتی در زمانی که مورد استفاده فعال قرار نمی گرفت، به دوربین گوشی های آیفون دسترسی داشت.
فیسبوک این گزارشات را انکار کرد و این جاسوسی ها را به وجود باگ در اینستاگرام ارتباط داد.
این شرکت ادعا کرد این باگ عامل اصلی خبر جاسوسی ما‌ از گوشی های همراه آیفون است و ما آن را به زودی آن را از بین می بریم.
طبق شکایتی که روز پنجشنبه در دادگاه فدرال سانفرانسیسکو تنظیم شد،Brittany Condity کاربر اهل نیوجرسی اینستاگرام، اعتراف کرد که استفاده اینستاگرام از دوربین کاربران عامدانه بوده و با هدف جمع آوری داده های ارزشمند و سودمند انجام شده است.
طبق این شکایت، فیسبوک و اینستاگرام می توانند از طریق به دست آوردن داده های شخصی و محرمانه کاربران شامل فضای داخل محل زندگی آن ها، به اطلاعات ارزشمند و بازار پژوهانه ای دسترسی پیدا کنند.
فیسبوک هیچ گونه واکنشی را به این ادعا از خود نشان نداد و از جواب دادن به نظر این کاربر طفره رفت.


در شکایت یک ماه گذشته از این شرکت نیز فیسبوک متهم به استفاده از فناوری تشخیص چهره در اینستاگرام شد. این شرکت به صورت غیر قانونی داده های بیومتریک بیش از ۱۰۰میلیون کاربر اینستاگرام را جمع آوری کرد. اما مانند همیشه این ادعا را رد کرد و مدعی شد اینستاگرام از فناوری تشخیص چهره بهره مند نمی باشد.


 

منبع:

تازه ترین ها
اصلاح
1404/11/22 - 18:36- هوش مصنوعي

اصلاح برنامه درسی کامپیوتر در انگلستان

انگلستان در حال اصلاح برنامه درسی کامپیوتر خود است تا از هوش مصنوعی و سواد دیجیتال در مرکز آموزشی استفاده کند.

بازجویی از مدیر اینستاگرام درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان

مدیر اینستاگرام در دادگاه درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان جوانان شهادت می‌دهد.

قانون
1404/11/22 - 15:55- هوش مصنوعي

قانون حذف محتوای دیپ‌فیک هوش مصنوعی در هند

هند قانون حذف سه‌ساعته برای محتوای دیپ‌فیک تولید شده توسط هوش مصنوعی را اجرا می‌کند.