about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی سازمان سیا از پیامک‌ها

ویکی‌لیکس افشا کرد جاسوسان سازمان سیا از بدافزاری اندرویدی به نام (Highrise) استفاده می‌کنند که از پیامک‌های کاربر جاسوسی می‌کند.

 

به گزارش کار گروه جرم سایبری سایبربان؛ ویکی‌لیکس در فصل دیگر از افشاگری‌های خود، یکی دیگر از ابزارهای جاسوسی سازمان سیا (CIA) که سیستم‌عامل اندروید را هدف قرار داده، منتشر کرد. سازمان جاسوسی آمریکا از این ابزار جاسوسی برای هک و نفوذ در مقیاس گسترده استفاده کرده است.

 

در آخرین اطلاعات به‌دست‌آمده از بدافزار (Highrise)؛ این بدافزار در پوشش یک برنامه کاربردی به نام (TideCheck) برای سیستم‌عامل اندروید 4.0 و 4.3 طرح‌ریزی‌شده است. ویکی‌لیکس اعلام کرد سازمان سیا در این حمله، پروتکل پیام‌رسان گوشی‌های اندرویدی را هدف قرار داده است.

 

در بدافزار مذکور، مهاجمان نیاز به دسترسی فیزیکی به هدف ندارند و برنامه (TideCheck) مانند برنامه‌های معمولی کار می‌کند.

 

این بدافزار بر روی پروتکل ارسال و دریافت پیامک فعالیت می‌کند و کنترل ورودی و خروجی پیامک‌ها را در اختیار می‌گیرد.

تازه ترین ها
تغییر
1404/11/27 - 13:52- هوش مصنوعي

تغییر سیاست استخدامی بریتانیا توسط هوش مصنوعی

پذیرش هوش مصنوعی، چارچوب سیاست استخدام در بریتانیا را تغییر داده است.

ایجاد
1404/11/27 - 12:32- هوش مصنوعي

ایجاد آسیب‌‌های امنیتی توسط پلتفرم کدنویسی

یک پلتفرم کدنویسی با کمک هوش مصنوعی باعث آسیب‌‌های امنیتی قابل‌توجهی شده است.

مشارکت
1404/11/27 - 12:19- اروپا

مشارکت رومانی، اوکراین و مولداوی در زمینه امنیت سایبری

به گفته خبرگزاری تاس، رومانی، اوکراین و مولداوی توافق کردند که در زمینه امنیت سایبری همکاری کنند.