about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی از تلفن‌های هوشمند

باتری‌ های موجود در تلفن‌ های هوشمند از کاربران جاسوسی می‌کند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طبق اعلام سایت سکیورتی افرز، گوشی ‌های هوشمند دارای باتری ‌هایی هستند که بسیار با هوش بوده و رفتارهای کاربران را زیر نظر می ‌گیرد. از این‌ رو هکرها از روش‌ های غیرمعمول توانسته ‌اند به اطلاعات کاربران دسترسی یابند و از داده‌ های موجود، رفتار کاربران را زیر نظر بگیرند.

به عبارتی دیگر باتری تلفن همراه بخش مهمی از این وسیله را تشکیل می دهد و بسیاری از اطلاعات مانند استفاده از برنامه های مختلف، تماس ها، جستجوهای اینترنتی و... در این بخش ذخیره می شوند.

به بخش باتری تلفن همراه امکانات خوبی اضافه شده اما امنیت لازم را ندارد و هکرها توانسته اند به این بخش نفوذ کنند.

با اعمال نفوذ به این بخش می توان اطلاعات مختلفی را از کاربر به دست آورد و در شرایط های متفاوت از وی جاسوسی کرد.

طبق اعلام کارشناسان، باتری ها دو نوع پالس الکتریکی «DRAM یا GPU» دارند که پس از بررسی مشخص شد که در زمان استفاده کاربر از صفحه کلید گوشی پالس های الکتریکی متفاوتی ارسال می کنند. از این رو هکر ها می توانند با رمزگشایی از این پالس های الکتریکی کلیه استفاده های کاربر از تلفن همراه را زیر نظر بگیرند.

گفتنی است این رمز گشایی توسط هوش مصنوعی انجام  شود، که در نوع خود منحصر به فرد است. زیرا بهره گیری از هوش مصنوعی برای هک تجهیزات مختلف کاربرد فراوانی خواهد داشت، از طرفی شرایط خطرناک تری را برای کاربر رقم میزند.
 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.