about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

ثبت ۲۵۰۰ کانال تلگرامی

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دبیر شورای عالی فضای مجازی از ثبت‌نام ۲۵۰۰ کانال تلگرامی خرداد و گفت: بزرگ‌ها ثبت‌نام کرده‌اند و ثبت‌نام کنندگان از سیاست‌های تشویقی بهره‌مند می‌شوند.

 به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، ابوالحسن فیروزآبادی در حاشیه همایش پیشگیری از سرقت علمی در جمع خبرنگاران از ثبت‌نام 2500 کانال تلگرامی در سامانه وزارت ارشاد خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اینکه بزرگ‌ها (کانال‌های بزرگ) ثبت‌نام کرده‌اند معتقدم برای شروع خوب بوده است.
وی ادامه داد: کانال‌های ثبت‌نام کرده از سیاست‌های تشویقی ازجمله تبلیغات و اخذ پروانه نقش فرهنگی برخوردار می‌شوند که البته بحث تبلیغات هنوز به تصویب نرسیده است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: کانال‌هایی که ثبت‌نام نکنند در طول زمان به دلیل اینکه غیرقانونی هستند با معذوریت مواجه خواهند شد.
فیروزآبادی در پاسخ به این سؤال که با ساماندهی مدیریت کانال‌های تلگرامی با کانال‌هایی که مدیریت آن‌ها در خارج انجام می‌شود، چگونه برخورد خواهد شد، گفت: جرائم از طریق پلیس فتا پیگیری می‌شود و هم‌اکنون نیز تلگرام در حوزه جرائمی که بین‌المللی است با ما همکاری دارد.
وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به تغییر تفسیر این مصوبه ساماندهی کانال‌های تلگرامی دارای بیش از 5 هزار کاربر از ابتدا تاکنون که ابتدا اعلام شد در صورت عدم ثبت‌نام این کانال‌ها مسدود می‌شوند و سپس اعلام شد کانال‌های ثبت‌نام نشده مسدود نخواهند شد آیا مصوبه مکتوب دراین‌باره وجود دارد، گفت: مصوبه این تصمیم مکتوب است و به سازمان‌ها نیز ابلاغ‌شده است.
فیروزآبادی درباره پیگیری تصمیم شورای عالی فضای مجازی برای انتقال سرور تلگرام به ایران، گفت: طرح این موضوع در دستور کار است و روز شنبه جلسه شورا تشکیل خواهد شد که دستور جلسه ساماندهی پیام‌رسان‌ها و تقویت پیام‌رسان‌های داخلی است.

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.