about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر از اعطای مجوز فعالیت به کسب و کارهای دیجتال با ثبت نام در پلت‌فرم‌های داخلی داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، تا قبل از رونق گرفتن کسب و کارهای مجازی، کسی برای دریافت مجوز کشوری کسب و کار مجازی اقدام نمی کرد و این موضوع به طور خاصی احساس نمی شد. اما پس از مراجعه تعداد قابل توجهی کاربر در این زمینه نیاز به وجود ساز و کار با محوریت اعطای مجوز کسب و کار اینترنتی به ضرورت احساس شد.

«عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درخصوص مجوز کسب‌وکارهای اینترنتی اظهار داشت: برای کسانی که در پلت‌فرم‌های خارجی فعالیت می‌کردند و به عبارتی برای شخصی که در خانه خود کسب و کار خانگی داشت و کالایی را می‌خرید و از بازار بزرگ تهران با قیمت عمده فروشی تهیه می کرد و در خانه خود از بستر شبکه مجازی برای تبلیغ این کالا ها استفاده می‌کرد، بسته‌های ویژه ای پیش بینی شده است.

وی تصریح کرد: حتی شخصی که در خانه خود به ارائه خدمات می پرداخت، همین که وارد پلت‌فرم‌های داخلی شوند، نگرانی‌هایی در زمینه مجوز دارند ما در اینجا تدبیری با هماهنگ وزارت اقتصاد درنظر گرفته ایم که هر کسی در پلت‌فرم‌های مشمول فعالیت و کسب و کار خود را راه‌اندازی کند، ثبت نامش در پلت‌فرم به منزله دریافت مجوز از درگاه ملی مجوز است.

زارع پور ادامه داد: ثبت نام هم آنلاین و برخط است و احتمالا چند قلم اطلاعات درگاه ملی مجوز می خواهد که باید دریافت کنند و درصورت بارگذاری اطلاعات مجوز را دریافت می کنند برای  کسب و کارهای ثبت محو که بیشتر کسانی که در این دسته قرار می گیرند همه آن ها مشمول می شوند.

چندی پیش وزیر ارتباطات در در برنامه تلویزیونی گفت‌وگوی ویژه خبری درباره حمایت‌های پیش‌بینی‌شده برای کسب‌وکارها نیز گفت: برای کسب‌وکارهایی که در پلتفرم‌هایی خارجی فعالیت می‌کردند که به پلتفرم‌های داخلی به‌نوعی مهاجرت کرده‌اند، حمایت‌هایی پیش‌بینی‌شده است تا نگرانی‌های آن‌ها را برطرف کنیم؛ ازجمله اینکه هر کسب‌وکاری اگر در پلتفرم‌های بومی شروع به فعالیت کند، ثبت‌نام در این پلتفرم‌ها به‌مثابه دریافت مجوز خواهد بود. البته احتمالاً درگاه ملی مجوزها، اطلاعاتی نیاز دارد که به‌صورت برخط امکان بارگذاری آن فراهم خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.