about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ براساس تحقیق جدیدی که توسط ورلد تریدمارک ریویو انجام‌شده، اسامی دامنه‌های اینترنتی مشابه نام بسیاری از برندهای تجاری دنیا در ایران با پسوند دات آی آر توسط اشخاصی که ارتباطی با این شرکت‌های بین‌المللی ندارند به ثبت رسیده است.

ایران دومین اقتصاد بزرگ خاورمیانه و شمال آفریقا پس از عربستان است و با جمعیتی بیش از 77 میلیون نفری بازاری جذاب برای برندهای بزرگ و پرسود محسوب می‌شود. با لغو تحریم‌های غرب، همان‌گونه که پیش‌بینی می‌شد، بسیاری از برندهای معروف غربی این کشور را به‌مثابه یک فرصت مناسب برای سرمایه‌گذاری دیده‌اند؛ اما نتایج تحقیق موسسه ورلد تریدمارک ریویو نشان می‌دهد که 80 درصد از برندهای مطرح مطالعه شده، با ثبت یک دامنه اینترنتی دات آی آر مشابه نامشان در ایران مواجه شده‌اند.

ثبت این دامنه‌ها توسط افرادی انجام‌شده که ظاهراً هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها ندارند. تنها 18 درصد از دامنه‌های مذکور توسط نمایندگان قانونی این شرکت‌ها به ثبت رسیده‌اند. این پدیده می‌تواند چالشی برای برنامه‌ریزی شرکت‌ها جهت ورود به بازار ایران باشد و تأیید می‌کند که بسیاری از این شرکت‌ها برای حفاظت از دامنه مرتبط بانام خود با یک دعوای حقوقی مواجه خواهند بود.

برای مثال، دامنه ایرباس دات آی آر متعلق به سایتی است که ادعا می‌کند ایرباس یک داستان علمی تخیلی است و این سایت هیچ ارتباطی با شرکت هواپیماسازی ایرباس ندارد. برخی دیگر از سایت‌های این‌چنینی، از جمله سایت ریبن دات آی آر ظاهراً برای فروش عینک های قلابی بانام تجاری ریبن به کار گرفته شده است.

دامنه دیگر، شل دات آی آر است که گردانندگان آن در سایت خود نوشته‌اند، شرکت رویال داچ شل قبلاً تلاش کرده این دامنه را از آن‌ها بگیرد، اما موفق به این کار نشده است.

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.