about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

«دیوار فروشگاه‌ها» بخش جدیدی در دیوار است و ۶ هزار فروشگاه فعال هم‌اکنون در حال ارائه خدمات به مشتریان هستند و انتظار می‌رود با گذشت زمان و اضافه شدن سایر شهرها، این رقم بیشتر و بیشتر شود.

به گزارش کار گروه بین الملل سایبربان ؛ اخبار شرکت‌ها «دیوار فروشگاه‌ها» بخش جدیدی در دیوار است که در آن فروشگاه‌ها و تولیدکننده‌ها مختلف می‌توانند از طریق پنلی که در اختیارشان قرار داده می‌شود، ویترینی از محصولات خود را بچینند تا کاربران در سراسر کشور بتوانند با مشاهده تصویر، مشخصات و قیمت این محصولات به صورت مستقیم کالا را از فروشنده خریداری کنند. در واقع تا امروز دیوار محلی برای معامله کالاهای دست دوم و کارکرده بود و حالا با دیوار فروشگاه‌ها شما می‌توانید کالای نو را هم از دیوار بخرید.

دیوار فروشگاه‌ها از ابتدای خرداد و در سه بخش لوازم الکترونیکی، لوازم منزل و پوشاک و وسایل شخصی راه‌اندازی شد و در آینده توسعه خواهد یافت و معامله سایر محصولات نو نیز در آن امکان‌پذیر خواهد بود. اما در همین سه بخش، تعداد فروشگاه‌های فعال به عدد ۶۰۰۰ رسیده که در فاز اول همه آنها در شهرهای تهران و کرج قرار دارند. این استقبال در کمتر از دو ماه از راه‌اندازی «دیوار فروشگاه‌ها» صورت گرفته و انتظار می‌رود این روند با سرعت بیشتری ادامه یابد.

از این ۶ هزار فروشگاه فعال در این بخش ….. تعداد در بخش لوازم الکترونیکی، ….. فروشگاه در حوزه لوازم منزل و …. فروشگاه پوشاک و لوازم شخصی فعال هستند. همچنین تا به امروز مجموعا بیش از ۲۳ هزار آگهی در دیوار فروشگاه‌ها منتشر شده است.

دیوار به عنوان اصلی‌ترین مرجع خرید و فروش آنلاین با ساز و کارهای مختلف نظارتی و احراز هویت فروشندگان، سعی می‌کند در راستای تقویت اطمینان خاطر خریداران در دیوار قدم بردارد و بهترین خدمات را به کاربران ارائه دهد. دیوار فروشگاه‌ها کمیسیونی دریافت نمی‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند کمترین قیمت بازار را برای محصول مورد نظر خود بیابند و تنها با یک تماس آن را سفارش دهند.

در شرایط شیوع ویروس کرونا که به نظر می‌رسد موج دوم آن نیز شروع شده و گرمای تابستان هم نتوانست جلوی پیشرفت آن را بگیرد، دیوار فروشگاه‌ها سعی می‌کند شرایطی را برای کاربران فراهم آورد که تا جای ممکن از منزل خارج نشوند و بتوانند به صورت آنلاین از فروشگاه‌های مورد نظر خود خرید کنند و کالا را درب منزل تحویل بگیرند.

۶ هزار فروشگاه فعال در دیوار فروشگاه‌ها هم‌اکنون در حال ارائه خدمات به مشتریان هستند و انتظار می‌رود با گذشت زمان و اضافه شدن سایر شهرها، این رقم بیشتر و بیشتر شود.

منبع:

تازه ترین ها
جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

نشت
1404/04/13 - 19:43- آسیا

نشت اطلاعات مشتریان برند لوئی ویتون

شعبه کره جنوبی برند لوئی ویتون اعلام کرد که نقض سیستم‌ها منجر به نشت اطلاعات مشتریان شده است.

نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.