about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

تیک‌تاک که با امکان پست کردن کلیپ‌های ۱۵ ثانیه‌ای شروع به کار کرد، حالا به دنبال رقابت در حوزه‌ی ویدئو‌های طولانی‌تر است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ با استناد بر پست مت ناوارا، مشاور رسانه‌های اجتماعی، در شبکه‌ اجتماعی تردز، تیک‌تاک به‌صورت آزمایشی آپلود ویدئو‌های ۱۵ دقیقه‌ای را برای برخی از کاربرانش در مناطقی خاص ممکن کرده است؛ پیش از این، محتواهای این پلتفرم محدودیت ۱۰ دقیقه‌ای داشتند.

شبکه‌ی اجتماعی تیک‌تاک با امکان پست کردن کلیپ‌های کوتاه ۱۵ ثانیه‌ای شروع به کار کرد و بعدها با تغییر این محدودیت به یک دقیقه، به مسیر خود برای تبدیل شدن به یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های گوشی ادامه داد.

پس از آن، محدودیت زمان ویدئو‌ها در تیک‌تاک هر چند وقت یک‌بار اصلاح شد و سال ۲۰۲۱ این محدودیت به ۳ دقیقه و سال ۲۰۲۲ به ۱۰ دقیقه رسید. حال این پلتفرم پرطرفدار بین قشر جوان، تصمیم گرفته است با معرفی قابلیت آپلود ویدئوهای ۱۵ دقیقه‌ای، تا حدی به رقابت با غول عرصه‌ی ویدیوهای طولانی یعنی یوتیوب بپردازد.

برای سازندگان ویدیوهای تیک‌تاک، این تغییر به معنیِ داشتنِ انعطاف‌پذیری بیشتر هنگام پست کردن ویدئوهای آموزشی و سرگرمی است؛ بسیاری از آن‌ها دیگر نیازی به برش ویدیوی خود به چند قسمت برای مطابقت با محدودیت‌های تیک‌تاک ندارند.

همه‌ی کاربران تیک‌تاک از تغییر‌های اخیر رضایت ندارند؛ چون بسیاری، تیک‌تاک را با کلیپ‌های کوتاه و سرگرم‌کننده‌اش می‌شناسند و از آن لذت می‌برند. این شرکت از خواسته‌ی این عده از کابران آگاه است و اخیراً سعی کرده با معرفی ویژگی جلو بردن سریع ویدئوها، مهر تأیید آن‌ها را کسب کند.

تیک‌تاک پیش‌تر با معرفی حالت تمام‌صفحه‌ی افقی، به قلمروی یوتیوب وارد شده بود؛ البته این ویژگی هنوز در مرحله‌ی آزمایشی به سر می‌برد. به علاوه، هنوز از زمان دقیق در دسترس قرار گرفتن ویژگی‌ آپلود ویدئو‌های ۱۵ دقیقه‌ای برای تمامی کاربران تیک‌تاک، خبری در دست نیست.

درحالی که تیک‌تاک با تست قابلیت ویدئو‌های طولانی‌تر و هم‌چنین تست قابلیت افقی کردن آن‌ها سودای به چالش کشیدن جایگاه یوتیوب را در سر می‌پروراند؛ پلتفرم ویدیوییِ تحت مالکیت گوگل در نظر دارد با تغییراتی مثل ویژگی ویدئوهای کوتاه Shorts، با سلایق بیشتری سازگار شود.

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1404/08/22 - 15:37- جرم سایبری

تنظیم شکایت قضایی توسط گوگل برای مقابله با کلاهبرداری لایت هاوس

شرکت گوگل در دادگاه ناحیه جنوبی نیویورک شکایتی را علیه یک سازمان مجرمانه سایبری مستقر در چین مطرح کرد تا فعالیت‌های آن را که در قالب یک عملیات گسترده فیشینگ، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را هدف قرار داده، مختل کند.

موافقت
1404/08/22 - 15:30- آمریکا

موافقت دلال داده «کوچاوا» با تغییر در شیوه‌های کاری

کاربران دستگاه‌های همراه که از دلال داده کوچاوا شکایت کرده بودند، از یک قاضی فدرال خواستند تا با توافقی موافقت نهایی کند که بر اساس آن این شرکت دیگر حق اشتراک‌گذاری یا فروش داده‌های مکانی حساس را نخواهد داشت.

شناسایی
1404/08/22 - 15:25- آسیب پذیری

شناسایی هکر سیسکو و سیتریکس

آمازون اعلام کرد که کارزار سایبری پیشرفته‌ای را شناسایی کرده که آسیب‌پذیری‌های ناشناخته‌ای را در محصولات شرکت‌های سیسکو و سیتریکس هدف گرفته است.