about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

تکذیب فروش سهام بازار اندروید ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به گفته این مدیرعامل کافه بازار در ۵ سال گذشته توسعه‌دهندگان نرم‌افزار ۳۶۶ میلیارد ریال درآمد کسب کردند و تنها در ۲ هفته نوروز ۹۵ کاربران ۳ میلیارد تومان برنامه موبایل خریدند.

سورنا ستاری امروز در گردهمایی 2 روزه توسعه‌دهندگان و برنامه‌نویسان صنعت موبایل (پنج‌شنبه‌بازار) از سهم کم شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید ناخالص ملی انتقاد کرد و گفت:‌ تا زمانی که سهم شرکت‌های دانش‌‌بنیان از تولید ناخالص ملی کشور به حد معقولی نرسد، نیازمند فروش نفت و خام‌فروشی منابع زیرزمینی برای اداره کشور خواهیم بود.

معاون فناوری رئیس‌جمهور بابیان آمار تعداد شرکت‌های فعال دانش‌بنیان در کشور تصریح کرد: باوجود فعالیت 2300 شرکت دانش‌بنیان اما ازنظر تعداد شرکت‌های این حوزه در حد قابل قبولی نیستیم که البته همین تعداد شرکت تاکنون 12 هزار میلیارد تومان درآمد داشته‌اند.

وی همچنین با اشاره به برگزاری گردهمایی 2 روزه توسعه‌دهندگان و برنامه‌نویسان صنعت موبایل با حمایت کافه بازار گفت: فعالان این بازار با تکیه‌بر نوآوری فعالیتی را رقم‌زده‌اند و افراد زیادی را از استخدام دولتی بی‌نیاز کرده‌اند.

ستاری همچنین نهادینه کردن فرهنگ اقتصاد دانش‌بنیان در کشور را دارای موانع متعددی دانست و توضیح داد: در دولت و جامعه تفکرات منسوخی وجود دارد که مهم‌ترین مشکل معاون علمی ریاست جمهوری برای ترویج فرهنگ اقتصاد دانش‌بنیان است و این تفکرات با روش قدیمی همخوانی ندارد.

معاون فناوری رئیس‌جمهور بر اصلاح زیست‌بوم کارآفرینی در کشور تأکید کرد و گفت: توسعه شتاب‌دهنده‌ها، اصلاح محیط کسب‌وکار، ایجاد معافیت‌های مالیاتی و گمرکی و تسهیلات سربازی برای فارغ‌التحصیلان برتر ازجمله راهکارهایی است که می‌تواند به پا گرفتن اقتصاد دانش‌بنیان در کشور کمک کند.

در این گردهمایی حسام آرمنددهی مدیرعامل کافه بازار از جهش در صنعت برنامه‌های اندرویدی ایران خبر داد و گفت: 2 سال گذشته شاهد رونق و شکوفایی اپلی‌کیشن‌های ایرانی بوده‌ایم.

وی گفت: در نوروز 95 بیش از 3 میلیارد اپلی‌کیشن از کافه بازار خریداری‌شده است و در 5 سال راه‌اندازی این صنعت 16 هزار توسعه‌دهنده 366 میلیارد ریال کسب درآمد کردند.

آرمنددهی همچنین با اشاره به آماری از فعالیت کافه بازار اظهار داشت: در حال حاضر 10 میلیون حساب کاربری در این بازار فعال است و این اپلی‌کیشن 30 میلیون بار نصب فعال‌شده است و هرروز به‌طور متوسط 4 میلیون کاربر از این بازار استفاده می‌کنند.

وی یادآور شد:‌ بیش از 80 درصد برنامه‌های این بازار اندرویدی ایرانی هستند و گروه ابزارها، ارتباطات و کاربردی در کنار بازی‌ها محبوب‌ترین نرم‌افزارها بین کاربران ایرانی به شمار می‌آیند.

مدیرعامل کافه بازار همچنین در پاسخ به سؤالی درباره اخبار منتشرشده مبنی بر فروش سهام بزرگ‌ترین بازار اندرویدی و بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی به یک شرکت خارجی گفت: در 3 سال اخیر هیچ نقل‌وانتقال سهامی انجام‌نشده و تنها مقداری سهام به کارمندان خود کافه بازار فروخته‌شده است.

آرمنددهی همچنین درباره برخورد با محتوای مجرمانه در حوزه اپلی‌کیشن افزود: طبق قوانین میزبانی و قوانین کپی‌رایت عمل می‌کنیم و اگر تذکری درباره اپلی‌کیشن خاصی دریافت کنیم، آن را به شرکت‌های میزبانی منتقل کرده و مشکل را حل می‌کنیم.

تازه ترین ها
جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

نشت
1404/04/13 - 19:43- آسیا

نشت اطلاعات مشتریان برند لوئی ویتون

شعبه کره جنوبی برند لوئی ویتون اعلام کرد که نقض سیستم‌ها منجر به نشت اطلاعات مشتریان شده است.

نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.