about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

دولت چین اتهام سایبری اخیر استرالیا مبنی بر حمله سایبری این کشور به زیرساخت‌های استرالیا را تکذیب کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ اخیراً مقامات استرالیایی اعلام کرده بودند دولت چین با روش‌های پیچیده سایبری زیرساخت‌های دولتی و غیردولتی این کشور را هدف حملات سایبری قرار داده است.

کارشناسان معتقدند برخلاف گفته مقامات استرالیایی، حملات سایبری یاد شده خیلی پیچیده نبودند. آن‌ها همچنین معتقدند هیچ سیستمی از بخش‌های دولتی و غیردولتی استرالیا آسیب‌ندیده و دچار اختلال نشده است.

دولت چین بعدازاین که استرالیا این کشور را متهم به حمله سایبری کرد، هرگونه دخالت در این حملات سایبری را تکذیب کرد و ادعاهای مبنی بر دخالت چین در حملات سایبری اخیر به استرالیا را بی‌اساس و بی‌معنی خواند.

باوجوداینکه چین بزرگ‌ترین شریک تجاری استرالیا محسوب می‌شود؛ اما روابط این دو کشور در ماه‌های اخیر به‌شدت دچار تنش شده است.

استرالیا اخیراً در اقدامی که خشم چین را برانگیخت، سعی داشت سازمان ملل را برای تحقیقاتی پیرامون نقش چین در همه‌گیری ویروس کرونا تحریک کند. درنهایت قرار شد این تحقیق بدون تمرکز بر نقش چین انجام شود.

چین هم در جواب برخی تحریم‌های اقتصادی علیه استرالیا اعمال کرد و همچنین اجناس استرالیایی را تهدید به تحریم کرد.

مقامات دولت چین دیگرتماس‌های تلفنی وزرای استرالیا را پاسخ نمی دهند.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.