about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

یکی از چهره‌های مشهور یوتیوب با نام کاربری «KSI»، خطاب به ۶.۵ میلیون دنبال‌کننده خود کلمه «اتریوم» را توییت کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیوز بی‌تی‌سی، این یوتیوبر مشهور در توییتر بیش از ۶.۵ میلیون دنبال‌کننده دارد و پس از رشد قیمت اتریوم در توییتی مختصر نوشت:

اتریوم.

پس از انتشار این کلمه، ده‌ها هزار نفر آن را لایک کردند و هزاران نفر هم نظرشان را زیر پست KSI منتشر کردند. برخی از این نظرات مطالب طنز در مورد اتریوم بود و برخی دیگر هم قصد داشتند در مورد اتریوم اطلاعاتی را به KSI‌ بدهند.
به نظر می‌رسد این اولین بار باشد که KSI در مورد اتریوم اظهارنظر می‌کند. با جستجویی ساده در گوگل می‌توان فهمید که او تا به حال در مورد ارزهای دیجیتال مطلبی بیان نکرده است.
هنوز مشخص نیست که KSI‌ خود روی اتریوم سرمایه‌گذاری کرده است یا تنها به‌دنبال جلب توجهی بوده است که این روزها متوجه بازار ارزهای دیجیتال است. او را می‌توان آخرین فرد مشهوری دانست که در وضعیت صعودی بازار، در این باره اظهارنظر کرده است.
لاجیک (Logic)، رپر مشهور، سال گذشته اعلام کرد که روی بیت کوین سرمایه‌گذاری کرده است. اگر هنوز بیت کوین‌های خود را نفروخته باشد، احتمالاً سرمایه‌اش ۱۵۰ درصد بیشتر شده باشد. لاجیک هنوز در این باره اظهارنظری نکرده است.
کارشناسان و تحلیل‌گران بازار معتقدند که احتمال افزایش قیمت بیت کوین در ماه‌های آتی وجود دارد. این مسئله به‌نوعی جلب توجه KSI به‌سمت این ارز دیجیتال را توجیه می‌کند.
یکی از معامله‌گران دارایی‌های دیجیتال با انتشار نمودار زیر، اعلام کرد که اتریوم برای عبور از ۱,۴۰۰ دلار با مقاومت چندانی روبه‌رو نیست؛ این یعنی، اتریوم هم با عبور از اوج قیمت خود می‌تواند مانند بیت کوین وارد فاز کشف قیمت شود. این فاز هنگامی آغاز می‌شود که یک دارایی به بخش‌هایی از نمودار وارد شود که پیش از آن در آنجا نبوده است.گفته می‌شود که اصلی‌ترین مقاومت اتریوم در محدوده ۱,۳۵۰ دلار قرار دارد.

موضوع:

تازه ترین ها
تمرکز
1404/06/27 - 20:05- هوش مصنوعي

تمرکز فیس‌کاپ بر هوش مصنوعی و بینایی ماشین از آغاز تاکنون

ششمین دوره رویداد سالانه «فیس‌کاپ» با هدف تقویت همکاری میان فعالان و علاقه‌مندان حوزه هوش مصنوعی و بینایی ماشین، امروز در مرکز هوشمندسازی و نوآوری امیدینو آغاز شد. این رویداد شامل کارگاه‌های آموزشی، پنل‌های تخصصی و فرصت‌های شبکه‌سازی است.

چین
1404/06/27 - 20:02- سایرفناوری ها

چین مرکز داده کاملاً بومی می‌سازد

چین با استفاده از فناوری کاملاً بومی در حال تکمیل یک مرکز داده ۳۹۰ میلیون‌دلاری در غرب این کشور است که بخشی از نیازهای فناورانه آن را محقق می‌کند.

اجرای
1404/06/27 - 17:43- اروپا

اجرای طرح تشخیص چهره در غرب لندن

منطقه غرب لندن، اجرای طرح دوربین مداربسته تشخیص چهره با هوش مصنوعی را تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.