about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

توییتر متهم به سرپوش گذاشتن بر نشت اطلاعاتی شد که میلیون‌ها کاربر را تحت تأثیر قرار داده است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ ظاهراً نشت اطلاعاتی توییتر با وجود تأثیرگذاری بر میلیون‌ها کاربر، هرگز گزارش نشده است.

یک کارشناس امنیت سایبری مستقر در لس‌آنجلس نسبت به نشت اطلاعات در سایت توییتر که گفته می‌شود میلیون‌ها کاربر را در سراسر ایالات‌متحده و اتحادیه اروپا تحت تأثیر قرار داده هشدار داده است.

چاد لودر(Chad Loder) که بنیان‌گذار شرکت امنیت سایبری Habitu8 است، در تاریخ 23 نوامبر به کاربران درباره نشت اطلاعات هشدار داد. لودر ادعا می‌کند این نشت اطلاعاتی بعد از سال 2021 رخ داده و قبلاً گزارش نشده است.

لودر در مجموعه‌ای از توییت‌ها مدعی شد که در این نشت اطلاعاتی داده‌های کاربران به سرقت رفته و اعضای شرکت او با قربانیانی که تأیید کرده‌اند داده‌های نشت شده دقیق هستند، صحبت کرده‌اند.

لودر گفت هر حساب توییتری که تنظیمات "اجازه دهید دیگران شما را از طریق شماره تلفن پیدا کنند" آن فعال باشد، تحت تأثیر این نشت اطلاعاتی قرار می‌گیرد و این در حالی است که همه حساب‌ها با کد کشور فرانسه با شماره تلفن همراه کامل آن‌ها فهرست شده است.

این نشت اطلاعاتی همچنین شامل شماره تلفن کامل برای کدهای چند کشور در اتحادیه اروپا و برخی مناطق در ایالات‌متحده است، با مجموعه داده‌هایی که شامل اطلاعات شخصی متعلق به حساب‌های تأییدشده، افراد مشهور، سیاستمداران برجسته و نهادهای دولتی می‌شود.

توییتر قبلاً نشت داده‌ای را تأیید کرده بود که میلیون‌ها حساب کاربری را در جولای سال جاری تحت تأثیر قرار داده بود، بااین‌حال، لودر اظهار داشت که این نشت اطلاعاتی نمی‌تواند همان نشت باشد مگر اینکه شرکت درباره نقض جولای دروغ گفته باشد. به گفته لودر، داده‌های این نشت اطلاعاتی داده‌های مشابهی که در نشت جولای مشاهده شد نیست، زیرا نشت جدید در قالبی کاملاً متفاوت است و حساب‌های متأثر متفاوتی دارد.

لودر معتقد است که این رخنه به دلیل سوءاستفاده عوامل مخرب از همان آسیب‌پذیری که در حادثه ماه ژوئیه گزارش شد رخ داده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/11/16 - 09:19- ایران

هشدار گروه هکری جبهه پشتیبان سایبری به دشمنان ایران

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری در کانال تلگرامی خود به دشمنان ایران هشدار داد.

جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.

برگزاری
1404/11/15 - 14:04- اروپا

برگزاری اجلاس تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پرتغال

دومین اجلاس بین‌المللی تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پورتو، پرتغال آغاز شد.