about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

محققان در یک شرکت دانش‌بنیان با راه‌اندازی سامانه‌های کنترل هوشمند به پایش تأسیسات سرمایشی و گرمایشی ساختمان‌ها پرداخته‌اند که مصرف انرژی به‌درستی مدیریت شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تورج بطحایی رئیس هیات مدیره یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده سامانه‌های کنترل هوشمند در پایش مستمر تأسیسات سرمایش گرمایش و تهویه مطبوع در خصوص محصولات خود گفت: این شرکت دارای بخش‌های مختلف تحقیق و توسعه ، مانیتورینگ آنلاین و M&Vپایش و صحه‌گذاری و بخش اجرایی به همراه نمایندگی‌های فعال در سراسر کشور است.

وی افزود: بنا به تائید شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت و سازمان بهره‌وری انرژی ایران هوشمند سازی موتورخانه‌ها یکی از مؤثرترین راه‌کار بهینه‌سازی با کوتاه‌ترین دوره بازگشت سرمایه در ساختمان مسکونی اداری است.

وی گفت : ازاین‌رو طی ۵ سال گذشته توانستیم با طراحی و توسعه نرم‌افزار یکپارچه مدیریت انرژی به کنترل و پایش تأسیسات سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع و میترینگ ‌آب و انرژی به دستاوردهای کم‌نظیری در این حوزه برسیم .

بطحایی افزود: تأسیسات ۵۰۰ ساختمان بزرگ در سطح کشور ازجمله ساختمان‌های تابعه شرکت ملی گاز ایران ، پخش فراورده‌های نفتی ایران ، توزیع برق ، وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات ، کار و رفاه امور اجتماعی ، دانشگاه‌ها ، دستگاه‌های برج‌های مسکونی و ....تحت کنترل و پایش آنلاین این نرم‌افزار می‌باشند

به گفته رئیس هیات مدیره شرکت دانش‌بنیان، تا به امروز ۲۲هزار موتورخانه را در ۸۰۰ نقطه کشور تجهیز کردیم.

وی با تأکید بر اینکه با راهکارهای کنترلی می‌توانیم صرفه‌جویی در ساختمان‌ها داشته باشیم، بیان کرد: صرفه‌جویی باعث کاهش نرخ استهلاک در سال خواهد شد.

بطحایی ادامه داد: با توجه به اینکه هر ساحتمان پتانسیل این را دارد که صرفه‌جویی زیادی در مصرف انرژی داشته باشد این نرم‌افزار را طراحی و در اختیار ساختمان‌های مختلف قراردادیم.

دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: اداره‌ها، مدارس، فضاهای آموزشی، بیمارستان‌ها، سینماها، مراکز تفریحی، مراکز تجاری و... می‌توانند از این سامانه بهره ببرند.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.