about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

یک گروه بین‌المللی از محققان با همکاری یکدیگر موفق به تولید اولین بازوی پروتزی شده‌اند که به‌طور کامل با ذهن کنترل می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از نیواطلس، برای اولین بار یک بازوی پروتزی تولیدشده که به سلسله اعصاب بدن انسان متصل می‌شود و لذا می‌توان حرکت‌های آن را بامغز کنترل کرد. درواقع افراد بافکر کردن می‌توانند این بازوی پروتزی را حرکت دهند.

بازوی پروتزی جدید خود دارای سلسله اعصاب مفصلی است و به‌طور مستقیم به اعصاب بقیه بدن متصل می‌شود و کاربران می‌توانند آن را از طریق ذهن خود هدایت کرده و به آن فرمان دهند. این بازوی پروتزی تا بدان حد پیشرفته است که برای استفاده از آن نیازی به آموزش وجود ندارد.

کاشت الکترودهایی در این بازوی پروتزی استفاده از آن برای باز و بسته کردن دست‌ها را هم ممکن می‌کند. همچنین در این محصول حسگرهایی برای برآورد شکل تماس و درک میزان فشار نیز وجود دارد. با انتقال این اطلاعات به مغز افراد از لمس اشیا و ویژگی‌های آن‌ها مطلع می‌شوند. آزمایش این ابزار بر روی تعدادی بیمار سوئدی کاملاً موفقیت‌آمیز بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.