about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

فلوراید از جمله موادی است که بیشتر در خمیردندان ها مورد استفاده قرار می گیرد، اما یک بررسی جدید در دانشگاه کل تک نشان می دهد می توان از آن برای تولید باتری های بهتر استفاده کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ این بررسی که با همکاری شرکت هوندا انجام شده ثابت می کند باتری های  ساخته شده با استفاده از فلوراید می توانند هم بیشتر از باتری های لیتیومی عمر کنند و هم کیفیت بیشتری در مقایسه با آنها داشته باشند.

باتری ها معمولا از طریق تبادل یون ها بین دو قطب مثبت و منفی الکترود کار می کنند. تا به حال عمدتا از لیتیوم برای تسهیل تبادل یون استفاده شده است. اما بررسی های تازه نشان می دهد می توان برای این کار از مواد دیگری مانند سدیم، مگنزیم، آلومینیوم و حالا فلوراید استفاده کرد.

ایده استفاده از فلوراید برای تولید باتری از حدود یک دهه قبل مطرح بوده است. اما با توجه به ماهیت و فرم این ماده استفاده از آن کار ساده ای نبوده است. تولید باتری فلورایدی مستلزم استفاده از الکترولیت های مایع در دمای عادی است. اما فعال نگهداشتن این نوع باتری ها کار ساده ای نیست.

اما حالا با استفاده از روش ها و ترکیباتی جدید این ایده عملیاتی شده تا باتری هایی با عمر ۸ برابر در مقایسه با باتری های لیتیومی تولید شوند. البته برای تجاری سازی چنین باتری هنوز راه طولانی در پیش است.

تازه ترین ها

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.

انویدیا،
1404/04/12 - 20:59- سایرفناوری ها

انویدیا، ارزشمندترین شرکت تاریخ جهان

انویدیا در آستانه تبدیل‌شدن به ارزشمندترین شرکت تاریخ جهان است.

محکومیت
1404/04/12 - 20:35- سایرفناوری ها

محکومیت گوگل در یک دعوای گروهی

گوگل در یک دعوای گروهی مربوط به داده‌های تلفن همراه، به پرداخت ۳۱۴ میلیون دلار جریمه محکوم شد.