about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اف‌بی‌آی و پلیس اوکراین، 9 صرافی ارز دیجیتال را که گفته می‌شد به مجرمان سایبری ارائه خدمت می‌کردند، حذف کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس بیانیه اف بی آی که روز دوشنبه منتشر شد، دفتر دترویت و تیم پاسخگویی به ارز مجازی این آژانس، به همراه پلیس ملی اوکراین و دفتر دادستان کل، فعالیت هماهنگ و مجازی را طبق دستور دادگاه علیه 9 سرویس مبادله ارز مجازی انجام دادند.
دامنه های توقیف شده شامل uxbtc.com، trust-exchange.org، bitcoin24.exchange، paybtc.pro و owl.gold بودند که تبدیل ارزهای دیجیتال ناشناس را ارائه می کردند. اکنون همه سایت ها اعلامیه مصادره را نشان می دهند.
در اطلاعیه اف بی آی ادعا شده بود که صرافی‌ها، که از زبان‌های انگلیسی و روسی پشتیبانی می‌کردند، کنترل‌های ضعیفی برای مبارزه با پولشویی داشتند و اطلاعات حداقلی را در مورد مشتریان جمع‌آوری می‌کردند یا اصلاً هیچ اطلاعاتی را جمع‌آوری نمی‌کردند. این آژانس می نویسد که چنین مبادلاتی به عنوان قطب های مهم در اکوسیستم جرایم سایبری عمل می کنند.
در این بیانیه آمده است:

بسیاری از این خدمات در انجمن‌های آنلاین اختصاص داده شده به بحث درباره فعالیت‌های مجرمانه تبلیغ می‌شوند. بسیاری از فعالیت‌های مجرمانه که در صرافی‌های آسیب‌دیده رخ می‌دهد، شامل عوامل سایبری مسئول باج‌افزار، و همچنین سایر کلاهبرداران و مجرمان سایبری می‌شود.

اف‌بی‌آی و پلیس های بین‌المللی به طور فزاینده‌ای زیرساخت‌هایی را که مجرمان سایبری برای شستشو و جابجایی عواید حاصل از فعالیت‌هایشان به آن متکی هستند، هدف قرار می دهند. در ماه مارس، مقامات ایالات متحده و اروپا، صرافی ارزهای دیجیتال چیپ میکسر (ChipMixer) را تعطیل کردند، که به ادعای آنها 3 میلیارد دلار سود مجرمانه از جمله از جایزه سرقت شده توسط هکرهای کره شمالی از شرکت بازی اکسی اینفینیتی (Axie Infinity) و پلتفرم بلاک چین هاریزون بریج (Horizon Bridge)، به دست آورده بود.
 

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.