about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

توقف ممنوعیت تیک تاک در مونتانا

قاضی آمریکایی مانع ممنوعیت استفاده از تیک تاک در ایالت مونتانا شد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،یک قاضی آمریکایی ،اولین ممنوعیت ایالتی در نوع خود برای استفاده از تیک تاک را از اول ژانویه متوقف کرد و گفت که این ممنوعیت آزادی بیان کاربران را نقض می‌کند.

دونالد مولوی (Donald Molloy)، قاضی منطقه ای ایالات متحده، حکم اولیه ای را برای جلوگیری از ممنوعیت این اپلیکیشن متعلق به چین صادر کرد.

تیک تاک که متعلق به شرکت چینی بایت دنس (ByteDance)است، در ماه مه از مونتانا شکایت کرد و به بهانه های مختلف به دنبال توقف حکم ممنوعیت دولت آمریکا بود و مدعی شد که این کار ناقض اولین اصلاحیه حقوق آزادی بیان این شرکت و کاربران است.

کاربران تیک تاک در مونتانا نیز دادخواستی را برای متوقف کردن ممنوعیت تصویب شده توسط قوه مقننه این ایالت تنظیم کردند.

تیک تاک گفت خوشحال است که قاضی ،این ممنوعیت را که خلاف قانون اساسی است، رد کرده است و صدها هزار مونتانایی می توانند به ابراز نظر، کسب درآمد در تیک تاک ادامه دهند.

یکی از سخنگویان دفتر دادستان کل ایالت مونتانا که از این ممنوعیت دفاع میکند، به این موضوع اشاره کرد که این حکم مقدماتی است و به دنبال ارائه استدلال حقوقی کامل برای دفاع قانونی است.

تیک تاک در پرونده های پیشین دادگاه اعلام کرد که داده های کاربران آمریکایی را با دولت چین به اشتراک نگذاشته و نخواهد گذاشت و اقدامات اساسی برای حفاظت از حریم خصوصی و امنیت کاربران تیک تاک انجام داده است.

بسیاری از ایالت ها و مراکز دولتی آمریکا ،تیک تاک را روی دستگاه های دولتی مسدود کرده اند، اما تنها ایالت مونتانا به دنبال منع کامل استفاده از این اپلیکیشن است.

 

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/08/14 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

هند و رژیم صهیونیستی برای همکاری در حوزه‌های دفاعی، هوش مصنوعی و امنیت سایبری توافق‌نامه امضا کردند.

راه‌اندازی
1404/08/14 - 05:50- تروریسم سایبری

راه‌اندازی شرکت جدید اسرائیلی امنیت ابری

روؤسای سابق سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، یک شرکت امنیت ابری به نام «Sweet Security» راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.