about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

دادگاه عالی آمریکا دستور توقف محدود کردن تماس های مقامات دولت بایدن در رسانه های اجتماعی را تمدید کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،ساموئل آلیتو، قاضی دیوان عالی ایالات متحده، حکم دادگاه ایالتی را که در مورد نقض اجباری قانون آزادی بیان در رسانه های اجتماعی توسط دولت جو بایدن به اجرا در آمده بود، بار دیگر متوقف کرد.

در دادخواست ماه می ۲۰۲۲ ادعا شده بود که مقامات دولت آمریکا، تحت رهبری جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات و دونالد ترامپ، جمهوری خواه ، به طور موثر شرکت های رسانه های اجتماعی را مجبور کردند تا پستها را بخاطر نگرانی هایی که به تردید در واکسن در طول همه گیری کووید -۱۹ یا انتخابات پیش رو دامن می زنند، سانسور کنند.

تاخیر صدور حکم به دادگاه این فرصت را داد تا درخواست دولت بایدن مبنی بر توقف دستور دادگاه بدوی را بیشتر مورد بررسی قرار دهد. دادگاه عالی پس از بررسی، به این نتیجه رسید که مقامات دولت فدرال مجبور بوده اند قانون حفاظت از آزادی بیان را نقض کنند. دستور آلیتو توقف اجرای حکم بدوی را تا تاریخ 27 سپتامبر ساعت 23:59 به وقت محلی تمدید کرد. او قبل از آن رای دادگاه بدوی را تا 22 سپتامبر متوقف کرده بود.

دادستان کل جمهوری خواه ایالت های میسوری و لوئیزیانا و گروهی از کاربران شبکه های اجتماعی از مقامات فدرال شکایت کردند و آنها را متهم کردند که به طور غیرقانونی به جلوگیری از انتشار محتواهای نادرست در پلت فرم های رسانه های اجتماعی اصلی کمک کرده اند.

این پلتفرم ها شامل فیس بوک ، یوتیوب و X یا همان توییتر سابق میشود. بسیاری از پست‌ها نظراتی را بیان می‌کردند که طبق ادعای مقامات دولتی اطلاعات نادرست در مورد همه‌گیری به کاربران ارائه می دادند.

به همین دلیل، مقامات دولت بایدن معتقد هستند که هیچ کار غیر قانونی انجام نداده اند و با هشدار به شرکت های رسانه اجتماعی بابت محتواهای نادرست سعی داشتند خطرات ناشی از انتشار این گونه مطالب را در فضای مجازی کاهش دهند.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.