about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

توقف طرح ایمیل ملی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس سازمان فناوری اطلاعات نصرالله جهانگرد در مراسم روز جهانی ارتباطات و افتتاح ۳ پروژه زیرساختی در حوزه توسعه دولت الکترونیک اظهار داشت: بر اساس گزارش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور بیشترین میزان رشد را در ۵ دوره برنامه توسعه اقتصادی کشور داشته است.

وی با اشاره به‌شتاب رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات در ۵ برنامه توسعه‌ای کشور، ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود این روند برای برنامه ششم توسعه نیز محقق شود و فناوری اطلاعات و ارتباطات ۱۹.۵ درصد رشد را تجربه کند.

جهانگرد بابیان اینکه سهم فناوری اطلاعات و ارتباطات در برنامه ششم توسعه باید به حدود ۵ تا ۶ درصد تولید ناخالص داخلی (حدود ۲ برابر رقم فعلی) برسد خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این اهداف، راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، دسترسی به زیرساخت‌های ارتباطی، سرویس‌ها و محتوا و دسترسی آزاد به اطلاعات مدنظر قرارگرفته است.

معاون وزیر ارتباطات بابیان اینکه طرح جامع شبکه ملی اطلاعات با همکاری سازمان فناوری اطلاعات، رگولاتوری، شرکت ارتباطات زیرساخت و اپراتورهای مخابراتی آماده‌شده است ادامه داد: اقدامات فنی اجرایی این طرح آغازشده است و پروژه‌های مرکز ملی تبادل اطلاعات و  مرکز تبادل ترافیک شبکه به‌عنوان پروژه‌های کلیدی این شبکه، رونمایی شده است.

وی گفت: با اجرای پروژه‌های توسعه دولت الکترونیک در قالب شبکه ملی اطلاعات، ارتباط دولت‌به‌دولت و خدمات دستگاه‌ها به مردم فراهم می‌شود. همچنین در قالب طرح کارپوشه ملی ایرانیان، برخلاف طرح ایمیل ملی که قرار بود برای خدمات دولت الکترونیک به کار گرفته شود، هر ایرانی می‌تواند با هر ایمیل داخلی، با دستگاه‌های اجرایی و فایل‌های دولتی تماس برقرار کند.

جهانگرد با اشاره به ماتریس تأثیر اتلاف وقت شهروندان در مراجعات اداری بر اقتصاد کشور گفت: میزان دقایق انجام یک کار در مراجعات اداری ۵ تا ۶۰ دقیقه و میزان دفعات مراجعه هر شهروند ۱۰ تا ۳۰ بار برآورد می‌شود که در بدترین حالت ممکن، اگر فرض کنیم که یک شهروند ۳۰ بار و ۶۰ درصد در هر بار به دستگاه‌های دولتی مراجعه کرده است ۱.۵ درصد از GDP کشور صرف این خدمت‌رسانی شده است.

وی افزود: با بهبود این روند و اجرای دولت الکترونیک، می‌توان در تولید ناخالص داخلی، مؤثر واقع شد و ارزش به‌کارگیری سیستم‌های دولت الکترونیک را در نظامات اجتماعی و اقتصادی کشور، مشاهده کرد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در مورد آماده‌سازی بسترهای فنی برای پرداخت الکترونیک خدمات دستگاه‌های دولتی تصریح کرد: پذیرش اسناد الکترونیکی و نیز پرداخت الکترونیکی نیازمند فراهم شدن بسترهای حقوقی واداری است که تاکنون محقق نشده است اما ازنظر فنی و زیرساختی، این بستر مهیا است. بااین‌وجود به نظر می‌رسد برای حذف بروکراسی‌های اداری و تعامل تراکنشی بین دستگاه‌ها، در برنامه ششم توسعه، این موضوع به تصویب برسد.

جهانگرد تأکید کرد: در برنامه ششم توسعه، تحقق دولت الکترونیک طی ۵ سال دیده‌شده است و در سال نخست این برنامه باید ۲۰ درصد این طرح محقق شود.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.