about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه نسل بعدی اسلحه نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی آمریکا در حال طراحی نسل بعدی سلاح‌هایی است که هوشمند بوده، میزان کارایی سربازان را افزایش می‌دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بخشی از برتری نظامی یک کشور مربوط به کمیت و کیفیت سربازان، تجهیزات و اسلحه‌ای است که به کار گرفته می‌شوند. نیروی زمینی آمریکا به تازگی از شرکت‌های حوزه فناوری سلاح، دعوت کرد که نمونه اولیه از سامانه کنترل آتشی را طراحی و تولیدکننده که امکان ادغام شدن را در طرح «نسل بعدی سلاح مسلسل» (Next Generation Squad Weapon) داشته باشد. تعدادی از ویژگی‌هایی که ارگان مذکور خواهان دستیابی به آن است شامل فناوری تشخیص چهره و نرم‌افزار تشخیص باد می‌شود.

نیروی زمینی آمریکا به دنبال دستیابی به سامانه‌ای است که توانایی سربازان را برای درگیری تا 600 متر افزایش می‌دهد، در حالی که هنوز قابلیت انجام مبارزه را از راه نزدیک دارند.

واحد یاد شده 2 توافق‌نامه ساخت نمونه‌ی اولیه ارائه می‌دهد. به هر یک از 2 شرکتی که با آن‌ها قرارداد امضا شود 250 میلیون دلار، هزینه پرداخت خواهد شد تا نمونه‌ای از محصول خود را تولید کنند. این انتظار وجود دارد که در 6 ماه اول، در هرماه بیش از 200 سامانه تولید شود. پس از آن این عدد در طول 3 سال، در هر ماه به 3 هزار 350 عدد افزایش پیدا می‌کند.

جنگ‌افزارهای تولید شده در طرح نسل بعدی سلاح مسلسل، جایگزین «M249» خودکار و «M4/M4A1 carbine» خواهند شد. این سلاح باید دارای ویژگی‌های خاصی مانند نرم‌افزار بالستیک باشد که توانایی محاسبه‌ی فاصله، باد، اتمسفر و بالستیک را داشته باشد و باعث افزایش دقت شود. به علاوه این تجهیزات باید امکان برقراری ارتباطات بی‌سیم را داشته باشند و بتوانند داده‌های کنترل آتش مانند فاصله تا هدف را منتقل کنند.

سلاح‌های مذکور باید با پرتابه‌های 6.8 میلی‌متری سازگار باشند. همچنین انرژی آن‌ها باید از طریق باتری‌های تجاری موجود در بازار تأمین شود. به علاوه مدت‌زمان فعال شدن آن از حالت خاموش به حالت کاملا عملیاتی، نباید بیشتر از یک ثانیه طول بکشد.

نیروی زمینی همچنین چندین قابلیت دیگر را نیز مانند شناسایی هدف، نرم‌افزار ردیابی و لنزهای هیدروفوبیک (hydrophobic lenses) را در نظر دارد.

همچنین بر اساس گزارش‌های منتشر شده طرح نسل بعدی سلاح مسلسل، باید به‌گونه‌ای طراحی شود که با «سامانه تقویت یکپارچه‌سازی بصری» (IVAS)، سازگار باشد. این برنامه توسط مایکروسافت توسعه پیدا کرد و هدف آن ایجاد عینک‌ها و عدسی‌های هوشمند برای سربازان حاضر در میدان مبارزه بود.

مراحل توسعه، ارزیابی و آزمایش هر یک از نمونه‌های اولیه 14 ماه به طول می‌انجامد.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.