about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

اسرائیل، یک ماشین حساب ریسک سایبری را برای شرکت‌ها و سازمان‌ها توسعه می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی (INCD) مدعی شد که اسرائیل یک ماشین حساب سایبری منحصر به فرد را راه‌اندازی کرده که به شرکت‌ها و سازمان‌ها امکان بررسی سطح حفاظت سایبری را می‌دهد.

به گفته اداره سایبری ملی اسرائیل، این ابزار همچنین امکان بررسی انطباق شرکت با استانداردهای سایبری محلی و بین‌المللی را به روشی ناشناس، پویا و ساده امکان‌پذیر می‌کند.

سیستم مدیریت ریسک شامل مجموعه‌ای از سؤالات طراحی شده برای بررسی سطح فعلی حفاظت برحسب محافظت از داده‌ها، شبکه‌ها، پشتیبان‌گیری، توسعه ایمن و موارد دیگر است؛

با وارد کردن پارامترهای ساده در سیستم، سازمان می‌تواند تصویری گسترده از وضعیت حفاظت سایبری خود به‌دست آورد و بر این اساس خطرات را مدیریت کند.

اداره سایبری ملی اسرائیل گفت که این یک مفهوم نوآورانه است که امکان تغییر سطح محافظتی را در اقتصاد اسرائیلی در زمان واقعی فراهم می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
مشکل
1404/08/16 - 10:37- بررسی تخصصی

مشکل عجیب BitLocker کاربران ویندوز 11 را گرفتار کرد

ظاهراً ماجرای تقریباً همیشگی مشکلات آپدیت‌های جدید مایکروسافت تمامی ندارد و این‌بار کاربران نسخه‌های 25H2 و 24H2 ویندوز و حتی برخی کاربران ویندوز 10 را به دردسر انداخته است.

هوش
1404/08/16 - 10:34- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی: حبابی که همه حباب‌ها را می‌ترکاند

از زمان موفقیت چشمگیر ChatGPT در سال ۲۰۲۲، موجی از سرمایه‌گذاری و توجه به هوش مصنوعی در سیلیکون ولی و سراسر جهان به راه افتاده است.

بلوتوث
1404/08/16 - 10:32- سایرفناوری ها

بلوتوث 6.2 معرفی شد؛ اتصال سریع‌تر و هدفون‌های بی‌سیم بهتر از همیشه

استاندارد جدید Bluetooth 6.2 توسط سازمان Bluetooth SIG معرفی شد و مجموعه‌ای از بهبودهای مهم را برای افزایش سرعت، پایداری و امنیت این فناوری محبوب به همراه دارد.