about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

کشورهای عربستان و امارات قصد دارند صنعت بومی تولید سامانه‌های بدون سرنشین را در شورای همکاری خلیج‌فارس به وجود آورند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به تازگی گزارشی منتشر شده است که نشان می‌دهد کشورهای حاشیه خلیج‌فارس در حال تقویت و گسترش صنعت هواپیماهای بدون سرنشین خود هستند. بر همین اساس شرکت مراکب تکنولوژی امارات (Marakeb Technologies) و مرکز مطالعات و تحقیقات دفاعی پرنس سلطان (PSDSARC) به تازگی یک قرارداد همکاری با یکدیگر امضا کرده‌اند. هدف از این کار توسعه وسایل نقلیه بدون سرنشین در شورای همکاری خلیج‌فارس (GCC) به منظور به کارگیری توسط نیروهای مسلح و امنیتی عربستان است.

مرکز مطالعات و تحقیقات دفاعی پرنس سلطان در زمینه توسعه و تقویت سامانه‌های راداری، جنگ الکترونیک، حسگرهای الکترو/نوری، ارتباطات و دیگر حوزه‌های مربوط به توسعه بسترهای خودمختار فعالیت می‌کند. از طرفی مراکب سیستم، نیز به واسطه پتنت ماژولار خود به نام «MAP Pro»، سامانه‌های بدون سرنشین زمینی، دریایی و هوایی ارائه می‌دهد. این فناوری امکان تبدیل کردن یک قایق معمولی به نمونه‌ای کاملاً خودمختار را فراهم می‌آورد. همچنین امکان مسیریابی مستقل، حتی در شرایطی که دسترسی به سیگنال‌های موقعیت‌یاب جغرافیایی (GPS) امکان‌پذیر نباشد را نیز فراهم می‌کند.

ادغام فناوری MAP Pro در سیستم‌های دریایی و هوایی توسعه‌یافته توسط مرکز تحقیقاتی دفاعی پرنس سلطان به هر دو شرکت اجازه می‌دهد یک بازار منحصربه‌فرد و بومی از تجهیزات خودمختار را ارائه بدهند و از مزایای دستاوردهای یکدیگر بهره‌مند شوند.

خلید بن محمد السالم، مدیر سازمان مالکیت صنعتی عربستان (MODON) همچنین اعلام کرد که به منظور توسعه سامانه‌های هوایی بدون سرنشین با شرکت دفاعی اینترا (INTRA Defense Systems) قرارداد همکاری امضا کرده است.

در حال حاضر پهپادهای مورد استفاده ارتش عربستان سعودی «CH-4B Rainbow» و «Wing Loong II» هستند که هر دوی آن‌ها توسط چین تولید شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مذاکرات آمریکا با چین در مورد تیک‌تاک

ترامپ اعلام کرد که آمریکا این هفته مذاکرات با چین در مورد قرارداد تیک‌تاک را آغاز خواهد کرد.

ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.