about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

چین در حال توسعه سیستم چتر نجات برای بازیابی قطعات موشک قابل استفاده مجدد است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مهندسان چینی در حال کار روی یک سیستم چتر نجات برای بازیابی تقویت‌کننده‌ها و فیرینگ‌های موشک در طول پرتاب هستند.

این سیستم که به‌وسیله آکادمی فناوری فضایی چین توسعه یافته، برای کمک به بازیابی قطعات موشک قابل استفاده مجدد و دقیق‌تر و قابل کنترل‌تر استفاده خواهد شد.

به گفته تیم تحقیقاتی، این سیستم که از فناوری کنترل سرخوردن استفاده می‌کند، می‌تواند محدوده فرود را به منطقه کوچک‌تری نسبت به برد معمول 30 تا 90 کیلومتر کاهش دهد. سیستم همراه با فناوری بافر فرود، تقویت کننده‌ها و فیرینگ‌ها را قادر می‌سازد پس از فرود روی زمین دست نخورده باقی بمانند.

سایت‌های پرتاب اصلی چین در اعماق داخل خاک قرار دارند، به این معنی که جلوگیری از فرود غیرقابل پیش‌بینی قطعات موشکی سقوط کرده، به‌ویژه در مناطقی که فعالیت انسانی دارند، به یک وظیفه کلیدی فوری برای دانشمندان تبدیل شده است.

تِنگ هایشان (Teng Haishan)، معاون مهندس ارشد این پروژه، گفت که سیستم بازیابی همچنین می‌تواند به کاهش قیمت پرتاب موشک کمک کند و خدمات اقتصادی‌تری ارائه دهد.

وی توضیح داد :

«در 2 سال گذشته، چین بیش از 50 بار در سال پرتاب موشک حامل انجام داده است. هنگامی که چنین سیستم بازیابی ایجاد شود، می‌توان سالانه بیش از یک میلیارد یوان (حدود 145 میلیون دلار) در هزینه‌های پرتاب صرفه‌جویی کرد.»

سیستم چتر نجات در یک مسابقه ملی نوآوری اخیر رونمایی شد. به گفته سازندگان آن، این سیستم در حال حاضر در مرحله نهایی توسعه است.

منبع:

تازه ترین ها
مقاومت
1404/05/17 - 12:25- سایرفناوری ها

مقاومت انویدیا در مقابل ادعاهای درهای پشتی

انویدیا در برابر درخواست‌های مربوط به درِ پشتی تراشه مقاومت می‌کند.

توسعه
1404/05/17 - 11:11- هوش مصنوعي

توسعه ربات هوش مصنوعی توسط نماینده مجلس بریتانیا

نماینده مجلس بریتانیا یک ربات هوش مصنوعی باهدف تقویت ارتباط با موکلان خود ایجاد کرد.

هزینه‌های
1404/05/17 - 10:52- هوش مصنوعي

هزینه‌های سرسام‌آور در اجرای قانون هوش مصنوعی کُلرادو

قانون هوش مصنوعی کلرادو در بحبوحه بحران بودجه در دست بررسی است.