about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

انتشار شده در تاریخ

توسعه سلاح های مافوق صوت توسط دارپا

سازمان دارپا به منظور تقویت سامانه ی سلاح های مافوق صوت آمریکا، با نیروی زمینی این کشور همکاری می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سازمان دارپا و نیروی زمینی آمریکا  در قالب یک برنامه مشترک به نام واحد شلیک های عملیاتی (Operational Fires) با 3 شرکت «Aerojet Rocketdyne» ،«Exquadrum» و «Sierra Nevada Corporation» قرار داد همکاری امضا کردند.

هدف پروژه شلیک های عملیاتی، توسعه و نمایش سامانه های پرتاب موشک جدیدی است. این پرتاب گرها امکان به کارگیری سلاح های هایپر سونیک (hypersonic boost glide) را به منظور نفوذ به سیستم های دفاع هوایی دشمن، با دقت و سرعت بالا و در زمانی حیاتی فراهم می کند.

پروژه ی مذکور در 3 فاز انجام خواهد گرفت. فاز اول آن 12 ماه به طول می انجامد. این فاز روی توسعه ی اولیه و تقویت نیروی محرکه پیرامون پارامترهای عملیتاتی در موشک های تاکتیکی بزرگ متمرکز است. فاز دوم به تقویت و آزمایش سیستم حرارتی پرداخته تا انتهای 2020 تکمیل می شود. در فاز نهایی نیز روی یکپارچگی سامانه ی سلاح ها و آزمایش آن تا پایان 2022 پرداخته می شود.

تازه ترین ها
تقویت
1404/10/12 - 14:10- آسیا

تقویت تولید قطعات الکترونیکی در هند

هند پروژه‌های قطعات الکترونیکی به ارزش ۴.۶ میلیارد دلار را تصویب کرد.

طرح
1404/10/12 - 13:55- هوش مصنوعي

طرح دسترسی به هوش مصنوعی در سراسر هند

هند طرح گسترش دسترسی به هوش مصنوعی را تدوین کرد.

تولید
1404/10/12 - 12:59- اروپا

تولید نیمه‌رسانا‌ها در فضا

یک شرکت بریتانیایی قصد دارد در دمای بسیار بالا در فضا، نیمه‌رسانا تولید کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.