about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه سربازان نامرئی توسط روسیه

پژوهشگران روسیه موفق به توسعه ماده‌ای شده‌اند که جلوی شناسایی شدن سربازان و تجهیزات توسط رادارها را در مناطق برفی می‌گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ارتش کشورهای مختلف به طور پیوسته در تلاش هستند تا با توسعه فناوری‌ها و مواد مختلف جنگنده، کشتی و خودرو غیرقابل ردیابی و رادار گریز ایجاد کنند. هولدینگ روس‌الکترونیک (Roselectronika)، از زیرمجموعه‌های گروه روستیک (Rostec group) نیز به تازگی اعلام کرد ماده‌ای را توسعه داده است که می‌تواند امواج ساطع شده از رادارها را در مناطق پوشیده از برف جذب کند. این مسئله باعث می‌شود تا محدوده تشخیص تجهیزات نظامی دشمن کاهش پیدا کند.

به طور کلی سربازان با توجه به محیط عملیات یا فصلی که در آن قرار دارند، لباس‌های فرم مختلفی را می‌پوشند. برای مثال در طول زمستان پوششی سفید رنگ با الگویی خاص بر تن می‌کنند یا یک لباس سفید روی یونیفرم خود می‌پوشند تا احتمال دیده شدن آن‌ها کمتر شود. تعدادی از ارتش‌ها نیز لباس‌هایی دو رو تولید می‌کنند که امکان استفاده از آن‌ها برای استتار در هر شرایطی وجود دارد. وسایل نقلیه و سلاح‌ها نیز به سادگی تنها رنگ می‌شوند. در این حالت سعی می‌شود تا طرح‌ها و اشکال مختلف و مناسبی روی تجهیزات قرار گیرد؛ با وجود این از چند سال قبل استتار حرارتی به یکی از موضوعات تبدیل شده و دانشمندان بسیاری روی آن تحقیق می‌کنند.

روس‌الکترونیک شرح داد ماده جدید توسعه داده شده توسط آن‌ها از دوام بسیار بالایی برخوردار بوده و در دماهای پایین و تغییرات اقلیمی مقاومت است. این ماده محدوده تشخیص ایستگاه‌های شناسایی، رادارهای دشمن، ایستگاه‌های کنترل تاکتیکی رادار هوایی و بالگردهای دشمن را 3.5 تا 4 برابر کاهش می‌دهد. این ماده از ضریب بازتاب 0.5% برخوردار است. به این معنی که 99.5 درصد از پرتوها الکترومغناطیسی رادارها را جذب می‌کند و موج بازتاب داده شده نیز امکان شناسایی و تشخیص نیروها و تجهیزات را به دشمن نمی‌دهد. به طور کلی با کمک این ماده نیروها و تجهیزات نظامی روسیه می‌توانند تا پیش از شناسایی شدن به میزان قابل توجهی خود را به دشمن نزدیک کنند.

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.