about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

نیروی زمینی آمریکا به منظور امکان‌سنجی بیشتر همکاری گروه‌های انسانی و خودمختار، قراردادهای همکاری جدیدی را امضا کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ مرکز سامانه‌های وسایل نقلیه زمینی آمریکا (U.S. Army Ground Vehicle Systems Center) و خودروهای نظامی نسل جدید نیروی زمینی آمریکا از گروه چند قابلیتی (U.S. Army Next Generation Combat Vehicles Cross Functional Team)، به تازگی قراردادهای جدیدی را با شرکت‌های «کوانتیک» (QinetiQ North America) و «تکسترون» (Textron)، امضا کرده است. این قراردادها به ترتیب برای توسعه 4 خودرو نظامی سبک و 4 خودرو جنگی روباتیک سطح متوسط (RCV) بسته شده است.

خودرو جنگی روباتیک، به عنوان بخشی از کمپین آموزش روباتیک نیروی زمینی به کار گرفته خواهند شد. هدف این کمپین بررسی امکان ادغام گروه‌های انسانی و بدون سرنشین است. خودروهای سبک و متوسط این رده تا پایان سال 2021 برای انجام مجموعه‌ای از آزمایش‌ها به کار گرفته خواهند شد. نتایج این آزمایش و چندین اقدام مشابه دیگر به صورت مجازی، نحوه به کارگیری تجهیزات روبات جنگی را تا سال 2023 مشخص خواهد کرد.

راس کافمن (Ross Coffman) مدیر گروه خودروهای نظامی نسل جدید نیروی زمینی آمریکا از گروه چند قابلیتی، گفت:

روبات‌ها از ظرفیت بالقوه‌ای برای ایجاد انقلاب در عملیات جنگی زمینی برخوردار هستند. این که قدرت آتش بیشتری را فراهم می‌آورد یا گشت‌های بدون سرنشین به وجود می‌آورند، به موقعیت دشمن نفوذ می‌کنند یا امکان شناسایی اثرات شیمیایی، بیولوژیکی، رادیویی، انفجار یا هسته‌ای را به نیروها می‌دهد، فرقی ایجاد نمی‌کند. ما پیش‌بینی می‌کنیم که این‌گونه تجهیزات فرصت تصمیم‌گیری بیشتری را در اختیار فرماندهان قرار داده، خطر جانی سربازان را کمتر می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/06 - 18:35- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی کره شمالی

کارشناسان معتقدند که هکرهای کره شمالی می‌توانند از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی استفاده کنند.

دستگیری
1404/09/06 - 15:51- اروپا

دستگیری هکر روسی به اتهام هک شرکت‌های لهستانی

لهستان یک شهروند روس را به اتهام هک سیستم‌های فناوری اطلاعات شرکت‌های لهستانی دستگیر کرد.

تشدید
1404/09/06 - 14:55- آمریکا

تشدید حملات باج‌افزاری در تعطیلات

توسعه‌دهنده‌ی اسرائیلی ابزارهای امنیتی اعلام کرد که حملات باج‌افزاری در تعطیلات و در طول تحولات سازمانی افزایش می‌یابد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.