about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

توسعه ربات انسان نما توسط چین

چین قصد دارد تا سال 2025 ربات های انسان نما پیشرفته بسازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،چین سال ها است که در حوزه هوش مصنوعی و رایانش کوانتومی در جهان پیشرو است. اکنون این کشور قصد دارد رباتی را توسعه دهد که به ربات انسان نما معروف میباشد.

براساس طرح اولیه ارائه شده توسط وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین ، این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ اولین ربات های انسان نمای خود را تولید کند. دولت چین ،شرکت های نوپا زیادی را پرورش داده است که بر روی این حوزه متمرکز هستند.

به گفته این وزارتخانه، چین، تولیدکننده شماره یک لوازم الکترونیکی در جهان، در دو سال آینده پیشرفت هایی را در زمینه سنجش محیط زیست، کنترل حرکت و قابلیت های تعامل ماشین با انسان خواهد داشت. دولت چین از پروژه های هوش مصنوعی و رباتیک استقبال کرده و خواستار تحقیقات بیشتر در زمینه توسعه رباتها میباشد.

چین همچنین می‌خواهد ربات‌های انسان‌نما تا سال ۲۰۲۷ فکر کنند، بیاموزند و نوآوری کنند و قصد دارد یک سیستم زنجیره تامین صنعتی قابل اعتماد برای پشتیبانی از ساخت آنها ایجاد کند.

ربات‌های انسان‌نما به‌طور فزاینده‌ای وظایفی را که در حال حاضر توسط انسان انجام می‌شود، از جمع‌آوری موادغذایی گرفته تا کار در محیط‌های خطرناک، انجام می‌دهند.

در حال حاضر شرکت‌ها و کشور‌های زیادی در حال تلاش برای حرکت سریع در زمینه هوش مصنوعی و رباتیک هستند. 
 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.