about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

توسعه خدمات دولت الکترونیک و شبکه ملی اطلاعات

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نصرالله جهانگرد گفت: مهم‌ترین برنامه‌های سازمان فناوری اطلاعات را برای امسال مربوط به ۳ موضوع شبکه ملی اطلاعات، خدمات دولت الکترونیک و کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات عنوان کرد.

وی گفت: به‌صورت کلی قرار است در سال جاری، توسعه شبکه ملی اطلاعات را دنبال کنیم و بر توسعه خدمات دولت الکترونیک و توسعه کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات تمرکز خواهیم داشت.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به این سؤال که این برنامه‌ها تفاوتی با برنامه‌های سازمان فناوری اطلاعات در سال ۹۴ ندارد تأکید کرد: سال ۹۴ به‌جز این موارد، به موضوعاتی دیگری هم پرداختیم اما در سال ۹۵ تنها روی این ۳ محور متمرکز خواهیم شد.

موضوع شبکه ملی اطلاعات و راه‌اندازی خدمات دولت الکترونیک در کشور، ازجمله طرح‌هایی است که در برنامه پنجم توسعه بر اجرای آن تأکید شده و طی مهروموم‌های اخیر در اولویت برنامه‌های وزارت ارتباطات قرار داشته اما تاکنون عملیاتی نشده است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.