about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ واحدی مخصوص توسط تفنگداران دریایی آمریکا، در راستای انجام مأموریت‌های سایبری فرماندهی سایبری این کشور و فرماندهی سایبری تفنگداران دریایی تشکیل شد. بر اساس گزارش‌ها، گروه یادشده بیشتر در حوزه‌ی آفندی و هدایت عملیات مختلف مانند تخریب شبکه‌های رایانه‌ای، جمع‌آوری اطلاعات فضای سایبر، نظارت و شناسایی فعالیت خواهد کرد. همچنین کول اوسن جی دی هایتی (Col. Ossen J. D’Haiti)، افسر فرمانده‌ی گروه مذکور، اعلام کرد توانایی جلوگیری از دشمن، برای فرماندهی و کنترل، بسیار ضروری است.
البته مقامات تفنگداران دریایی آمریکا گفته‌اند گرچه هم‌اکنون نیز واحد جدید، فعال است اما به نظر می‌رسد تا پایان سال مالی 2017، به مرحله‌ی کامل عملیاتی خواهد رسید.
شایان‌ذکر است در بخشی از سند راهبردی تفنگداران دریایی آمریکا که چشم‌انداز آن را تا سال 2025، نشان می‌دهد آمده است: «ما باید به‌صورت موفقیت‌آمیز، رقیبانی را که از روش‌های نامنظم، توانایی‌های کشنده و فناوری‌های سایبری پیشرفته، برای تخریب استفاده می‌کنند، تشخیص دهیم و وارد عملیات شویم.» در بخش دیگری از این سند چنین نوشته شده است: «اعتماد فزاینده‌ی ما به فناوری‌های سایبری، ما را در انتشار قدرتی که بتواند نسبت به گروه‌های کوچک‌تر، مخرب باشد، توانمند می‌کند.»
بعد از دستگیری برخی از تفنگداران دریایی آمریکا توسط سپاه پاسداران، یکی از احتمالاتی که توسط آمریکا مطرح شد هک برخی تجهیزات تفنگداران توسط ایران بود؛ لذا به نظر می‌رسد یکی از دلایل تأسیس این واحد جدید، برای پیشگیری از هک تجهیزات این بخش نظامی آمریکا باشد.

 

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.