about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ واحدی مخصوص توسط تفنگداران دریایی آمریکا، در راستای انجام مأموریت‌های سایبری فرماندهی سایبری این کشور و فرماندهی سایبری تفنگداران دریایی تشکیل شد. بر اساس گزارش‌ها، گروه یادشده بیشتر در حوزه‌ی آفندی و هدایت عملیات مختلف مانند تخریب شبکه‌های رایانه‌ای، جمع‌آوری اطلاعات فضای سایبر، نظارت و شناسایی فعالیت خواهد کرد. همچنین کول اوسن جی دی هایتی (Col. Ossen J. D’Haiti)، افسر فرمانده‌ی گروه مذکور، اعلام کرد توانایی جلوگیری از دشمن، برای فرماندهی و کنترل، بسیار ضروری است.
البته مقامات تفنگداران دریایی آمریکا گفته‌اند گرچه هم‌اکنون نیز واحد جدید، فعال است اما به نظر می‌رسد تا پایان سال مالی 2017، به مرحله‌ی کامل عملیاتی خواهد رسید.
شایان‌ذکر است در بخشی از سند راهبردی تفنگداران دریایی آمریکا که چشم‌انداز آن را تا سال 2025، نشان می‌دهد آمده است: «ما باید به‌صورت موفقیت‌آمیز، رقیبانی را که از روش‌های نامنظم، توانایی‌های کشنده و فناوری‌های سایبری پیشرفته، برای تخریب استفاده می‌کنند، تشخیص دهیم و وارد عملیات شویم.» در بخش دیگری از این سند چنین نوشته شده است: «اعتماد فزاینده‌ی ما به فناوری‌های سایبری، ما را در انتشار قدرتی که بتواند نسبت به گروه‌های کوچک‌تر، مخرب باشد، توانمند می‌کند.»
بعد از دستگیری برخی از تفنگداران دریایی آمریکا توسط سپاه پاسداران، یکی از احتمالاتی که توسط آمریکا مطرح شد هک برخی تجهیزات تفنگداران توسط ایران بود؛ لذا به نظر می‌رسد یکی از دلایل تأسیس این واحد جدید، برای پیشگیری از هک تجهیزات این بخش نظامی آمریکا باشد.

 

تازه ترین ها
مدل
1404/05/25 - 21:39- هوش مصنوعي

مدل هوش مصنوعی گوگل برای موبایل و اینترنت اشیا

گوگل مدل هوش مصنوعی کوچکی را برای موبایل و اینترنت اشیا عرضه می‌کند.

درخواست
1404/05/25 - 21:15- آمریکا

درخواست صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری آمریکا

صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری ایالات متحده می‌خواهند که قوانین یارانه انرژی تجدیدپذیر را حفظ کند.

خرید
1404/05/25 - 20:24- آمریکا

خرید سهام اینتل توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی خرید سهام شرکت اینتل است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.