about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

ویلیام کونلی از مقامات ارشد وزارت دفاع آمریکا، معتقد است ظهور نسل جدیدی از فناوری‌ درک بهتری از طیف الکترومغناطیس در دسترس نیروهای ایالات‌متحده ایجاد می‌کند و سبب افزایش اثربخشی در جنگ الکترونیک خواهد شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ فوتونیک‌های یکپارچه، بسیار سریع‌تر از تراشه‌های قدیمی در پردازش داده‌ها عمل می‌کنند و توانایی افزایش پوشش فرکانس و انتقال دور را نسبت به سیستم‌های فرکانس رادیویی سنتی دارند. بر اساس مطالعات موسسه تحقیقاتی جورجیا، فوتونیک‌های یکپارچه همچنین باعث کاهش زیاد نیازهای انرژی، وزنی و ابعادی می‌شوند.

این مقام وزارت دفاع معتقد است: «بیشتر طیف الکترومغناطیس قابل‌استفاده برای ارتباطات فرکانس رادیویی کمتر از 110 گیگاهرتز (GHz) است. ما در آستانه پیشرفت تدریجی برای رسیدن به 110 گیگاهرتز هستیم. چیزی که حدود یک دهه پیش حتی تصور آن را هم نمی‌کردیم. ما توانایی دیدن همه‌چیز را در مقابل صورتمان داریم. این فناوری‌ها به نفع ماست و ما با استفاده از آن‌ها می‌توانیم هر چیزی را در هرجایی ببینیم.»
وی افزود: «توانایی شناخت و درک محیط اطراف از طریق طیف الکترومغناطیس، باعث می‌شود ذهنیت دشمن در مورد هدف عملیاتی را درک کنیم و به نتیجه مطلوبی در جنگ برسیم. با نگاهی عمیق و درک متفاوت، قادر به انجام کارها در طیف الکترومغناطیس خواهیم بود.»

کانلی معتقد است: «ما با از بین بردن انعطاف‌پذیری سیستم‌ها، این توانایی را به کاربران می‌دهیم تا با توجه به نیازهایشان از سیستم استفاده کرده و آن‌ها را توسعه دهند. دستگاه‌های جنگ الکترونیکی ما با شرایط مختلف سازگارند و از بهترین پردازش سیگنال استفاده می‌کنند. خودکارسازی هم در آزمایشگاه و هم در میدان جنگ ارزشمند است. در زمینه‌ی تاکتیکی، ابزار برنامه‌ریزی و مدیریت جنگ الکترونیک، توانایی تجسم طیف و جمع‌آوری داده‌های مربوط به طیف را فراهم می‌کند و درنتیجه باعث می‌شود فرماندهان تصمیم بهتری اتخاذ کنند. توانایی ما برای تست و توسعه سیستم‌ها به‌صورت اتوماتیک، بسیار مهم است.»

از نظر کانلی همپوشانی جنگ الکترونیک و سایبری بسیار مهم است. به‌طور مثال تلفن‌های همراه و رادیوهای دیجیتال برای برقراری ارتباط از برخی طیف‌ها استفاده می‌کنند. هر رادیو دیجیتالی خارج از محدوده و هر سیستم در حال ساخت از طریق طیف الکترومغناطیسی پردازش می‌شود. هر دو رویکرد، برای حمله به سیستم‌های دشمن معقول هستند؛ اما کماکان باید مطمئن بود که سیستم ها در هر دو حوزه سخت هستند.

ویلیام کانلی اظهار داشت: «یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها پردازش سیگنال است. قابلیت‌های مدرن پردازش سیگنال و اطمینان از دریافت اطلاعات لازم برای تصمیم‌گیری درست برای ما بسیار مهم است و قدرت انکار برای هر دشمنی در زمان جنگ نیز همانند شلیک‌های سلاحی ترکیبی یا شلیک‌های نیروهای مشترک اهمیت ویژه‌ای دارد و در این زمینه پیشرفت‌هایی هم داشته‌ایم. این توانایی، ارتباطات طیفی را با فضای سایبری برای اعمال حملات جنبشی و غیر جنبشی مرتبط می‌کند و شامل قابلیت‌هایی برای توقف سیستم‌های فرماندهی، کنترل، ارتباطات، کامپیوتر، اطلاعات، نظارت و شناسایی (C4ISR) است؛ نمایش الكترونیكی مانع آزادی عمل دشمن شده و توانایی ایالات‌متحده و متحدانش را برای نشاندن موشک روی هدف افزایش می‌دهد.»

کانلی می‌گوید: «واقعیت این است که همه‌چیزهایی که ما با جنگ الکترونیک و یا با عملکردهای طیف الکترومغناطیسی انجام می‌دهیم، واقعاً یک سیستم قدرتمند است. اجازه می‌دهد تمام رادارهای ما کار کند و رادارهای دشمن را مسدود می‌کند. اجرای این استراتژی چالش‌هایی را به همراه خواهد داشت. ما در حدود دو دهه گذشته به جنگ الکترونیک و طیف الکترومغناطیسی توجهی نداشتیم؛ و همین امر باعث می‌شود کارهایی را که نتوانسته‌ایم در این مدت طولانی انجام دهیم جدی بگیریم.»

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.