about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

توسعه اشتغال روستایی نیازمند طرح های کلان است

«ابوالحسن فیروزآبادی» رییس مرکز ملی فضای مجازی گفت: توسعه اشتغال روستایی نیازمند طرح های کلان است و بدون این طرح ها کار سخت تر می شود.

به گزارش کارگروه بین املل سایبربان؛ «ابوالحسن فیروزآبادی» در نشست فناوری اطلاعات (آی.سی.تی) و اشتغال در محل این مرکز افزود: ایجاد اشتغال در روستاها یک ضرورت جدی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
وی استفاده از فضای مجازی و آی.سی.تی برای ایجاد اشتغال در روستاها را مورد تاکید قرار داد و خواستار آن شد تا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عدالت در سرمایه گذاری این بخش را بیشتر مورد توجه قرار دهد.
دبیر شورای عالی فضای بر ضرورت رعایت عدالت دز مقررات گذاری توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکید و گفت: توسعه اشتغال در روستاها با رعایت عدالت در سرمایه گذاری و مقررات ممکن می‌شود.
فیروز آبادی افزود: نباید رعایت عدالت در سرمایه گذاری سرنوشتی مانند سوبسید بنزین پیدا کند.
وی بر توجه جدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به فقر در جامعه تاکید کرد.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.