about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی‌ وفناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه تا 5 سال آینده 50 درصد معاملات دنیا با #ارز_دیجیتال انجام می‌شود،‌ گفت: ارز دیجیتال بستری برای انتقال وجه به شمار می‌رود و در دستور کار معاونت علمی قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دکتر علیرضا دلیری، با اشاره به اهمیت ارز دیجیتال افزود: اعتقاد دارم  باید بستر استفاده از ارزهای دیجیتال در کشور ایجاد شود؛ همانطور که در دنیا نیز بستر بلاک‌چین (Blockchain) در حال شکل‌گیری است و بسیاری از کشورهای جهان نیز در این زمینه فعالیت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به شرایط کشور باید به این موضوع ورود کنیم، خاطر نشان کرد: در حال حاضر تعداد زیادی شرکت در کشور وجود دارد که می‌توانند ارز داخلی تولید کنند؛ ولی باید نواقص و ایرادات آن نیز رفع شود.

وارد کردن ارز دیجتال داخلی در عرصه معاملات در دستور کار معاونت

دلیری با تاکید بر اینکه ما در معاونت علمی به دنبال توسعه ارز دیجیتال هستیم، اظهار کرد: بر این اساس در تلاش هستیم تا از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان و مذاکراتی که با بانک مرکزی داشتیم، زمینه کاربردی کردن ارز دیجیتالی را در کشور فراهم کنیم.

وی وارد کردن ارز دیجتال داخلی در عرصه معاملات را از برنامه‌های معاونت علمی بیان کرد.

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اهمیت ارز دیجیتال در کشور، ادامه داد: این پول دیجیتالی جا به جایی و انتقال پول را در هر نقطه از دنیا سهل می‌کند، ضمن آنکه در شرایط تحریم به ما در این زمینه کمک می‌کند.

دلیری، ارز دیجیتال را نوعی بستر انتقال وجه در دنیا معرفی کرد و افزود: لازم است ما با هر فناوری که در دنیا عرضه شد، با ملاحظات داخل کشور با آنها همراهی کنیم و اگر این امر اتفاق نیفتاد، ممکن است ما عقب بمانیم.

انجام 50 درصد معاملات دنیا با ارز دیجیتال تا 5 سال آینده

وی با اشاره به گفته‌های یکی از مسوولان لوکزامبورگ، خاطر نشان کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها تا 5 سال آینده 50 درصد معاملات دنیا با ارز دیجیتال انجام می‌شود و اگر این امر اتفاق بیفتد، ما از حرکت جهانی عقب می‌مانیم.

به گزارش ایسنا، ارزهای دیجیتال یا رمزنگاری شده، پول صد در صد مجازی است و بر خلاف تقریبا تمامی پول‌های دیگر در جهان، هیچ حکومتی روی پول دیجیتال نظارت و کنترل ندارد. ارزهای دیجیتالی‌که فرد مالک آن است، در کامپیوتر ذخیره می‌شوند و می‌توان این ارزهای دیجیتالی را فروخت و در قبال آن یورو یا ریال دریافت کرد.

ارزهای دیجیتال از فناوری غیرمتمرکز استفاده می‌کنند و به کاربران امکان پرداخت امن و ذخیره پول را بدون نیاز به ثبت نام یا استفاده از بانک‌ها و سازمان‌های واسطه می‌دهند. اکثر ارزهای دیجیتال روی پایگاه داده توزیع شده‌ای به نام "بلاک‌چین" اجرا می‌شوند.

ارز دیجیتال در سال 2009 با عرضه "بیت‌کوین" توسط شخص یا گروهی با نام مستعار "ساتوشی ناکاموتو" (Satoshi Nakamoto) معرفی شد و بعد از آن با حضور پر رنگ کوین‌ها، موج جدید در حوزه بسیار جوان پول‌های دیجیتال شکل گرفت که تمام مفاهیم و قوانین دنیای مبادلات دیجیتال و در پی آن دنیای تجارت را تحت تأثیر خود قرار داده است.

از جمله ارزهای دیجیتال مشهور می‌توان به "بیت کوین"، "اتریوم"، "ریپل" و "لایت کوین" اشاره کرد.

ارزهای دیجیتال به منظور امنیت و ناشناس بودن ساخته شده‌اند؛ از این رو تقلب درتراکنش‌های ارزهای دیجیتال جایگاهی ندارد. کسی مالک آنها نیست و کسی نمی‌تواند آنها را متوقف یا هک کند. این ارزها غیرمتمرکز هستند و واسطه‌ها را حذف می‌کنند. این رو این نوع ارزها از محبوبیت‌هایی در دنیا برخوردار هستند.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.