about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

توسعه آزمایشگاه سایبری لس آنجلس

مقامات لس آنجلس، در آینده ای نزدیک، به توسعه آزمایشگاه امنیت سایبری این شهر خواهند پرداخت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شهر لس آنجلس، با کمک 3 میلیون دلاری وزارت امنیت داخلی ایالات متحده، آزمایشگاه سایبری این شهر را توسعه خواهد داد.

این طرح توسعه، با ایجاد یک پلتفرم جهانی و استاندارد برای تهدیدات اطلاعاتی، پژوهش و همرسانی داده ها، به صورت رایگان و قابل دسترسی برای نهاد های خصوصی و دولتی، سبب گسترش ظرفیت آزمایشگاه می شود. الگوی عملکرد این مرکز، به این صورت است که هر عضو به صورت خودکار و یکپارچه، تهدیدات را به آزمایشگاه می فرستد و اطلاعات مربوط به خطرات، پس از تجزیه و تحلیل، میان همه شرکت کنندگان توزیع می شود.

اریک گارستی (Eric Garcetti)، شهردار لس آنجلس در این مورد گفت:

ما هر روز دانش بیشتری از توان مخرب مجرمان سایبری و هکر ها کسب می کنیم. این طرح، ما را از تداوم روند حرکت لس آنجلس در راستای کسب نیازمندی های لازم برای حفاظت از اقتصاد، کسب و کارها و اطلاعات شخصی مطمئن می کند.

آزمایشگاه سایبری لس آنجلس که در اوت 2017 تاسیس شد، نخستین نهاد غیرانتفاعی است که به منظور محافظت از اطلاعات شخصی و زیرساخت های حیاتی، با تسهیل نوآوری، ارتقای آموزش و افزایش همرسانی داده ها،  سبب توسعه مشارکت بخش دولتی و خصوصی شده است.

عضویت در این مرکز، برای همه شرکت ها آزاد است و هیچ هزینه ای ندارد.آزمایشگاه یادشده، در حال حاضر، هشدار های امنیت سایبری را به صورت روزانه و هفتگی، برای حدود 500 شرکت محلی، ارسال می کند.
 

تازه ترین ها
شکایت
1404/07/19 - 11:43- آمریکا

شکایت از اپل به دلیل استفاده از کتاب‌های دارای حق چاپ

از شرکت اپل به دلیل استفاده از کتاب‌های دارای حق چاپ برای آموزش هوش مصنوعی شکایت شد.

دستگیری
1404/07/19 - 11:25- جرم سایبری

دستگیری دو نوجوان در انگلستان به اتهام حمله سایبری

دو پسر ۱۷ ساله روز سه‌شنبه در جریان تحقیقات پلیس درباره حمله سایبری و تلاش برای اخاذی از زنجیره مهدکودک‌های بریتانیایی کیدو بازداشت شدند.

حمله
1404/07/19 - 11:15- جرم سایبری

حمله هکرهای وابسته به چین به سازمان‌های آسیایی

پژوهشگران شواهدی یافته‌اند که نشان می‌دهد عاملانی مظنون به استقرار در چین از ابزاری به نام نژا برای پایش و کنترل بیش از ۱۰۰ دستگاه قربانی در تایوان، ژاپن، کره جنوبی و هنگ‌کنگ استفاده کرده‌اند.