about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

قدرت‌های صنعتی بزرگ جهان برای نخستین بار، در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری یک رزمایش امنیت سایبری مشترک در ماه آینده هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات دولت فرانسه، روز جمعه، مورخ 10 می، اعلام کردند که رهبران قدرت‌های صنعتی بزرگ جهان برای نخستین بار در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری یک رزمایش مشترک امنیت سایبری در ماه آینده هستند.

ناتالی آفور (Nathalie Aufaure)، مدیر بخش ثبات اقتصادی بانک فرانسه، در این مورد گفت:

این مانور که از سوی بانک مرکزی فرانسه، به عنوان نماینده این کشور در گروه اقتصادی جی 7، برگزار خواهد شد، بر اساس یک سناریوی فنی پیچیده، میزان آمادگی این دولت‌ها در برابر تهدیدات سایبری بخش اقتصاد را بررسی می‌کند.

مؤسساتی چون بانک مرکزی اروپا (European Central Bank) و بانک انگلستان (Bank of England)، پیش‌ازاین به صورت انفرادی این رزمایش را برگزار کرده‌اند. این در حالی است که آفور مدعی است که رزمایش یاد شده نخستین مانور سایبری بخش اقتصادی است که در سطح کشورهای جی 7 برگزار می‌شود.

وزیر اقتصاد فرانسه، برونو لومر (Bruno Le Maire)، طی یک نشست خبری، در این مورد گفت:

حملات سایبری، گواهی روشن برای نیاز ما به تقویت همکاری‌های چند جانبه میان کشورهایمان، محسوب می‌شود.

آفور اعلام کرد که این رزمایش 3 روزه خواهد بود و 24 مقام مالی ارشد از 7 کشور صنعتی بزرگ جهان، به صورت مستقیم در جریان جزییات آن قرار خواهند گرفت. علاوه بر این، برخی نمایندگان وابسته به بخش خصوصی از کشورهای فرانسه، ایتالیا، آلمان و ژاپن نیز در این مانور امنیت سایبری حضور خواهند داشت.

بر اساس گزارش اخیر شرکت IBM، بخش مالی، در زمره رایج‌ترین اهداف حملات سایبری جهان قرار دارد. این دست حملات، 19 درصد از کل فعالیت‌های مخرب سایبری را شامل می‌شود.
 

تازه ترین ها
آیا
1404/03/28 - 12:08- جنگ سایبری

آیا رژیم صهیونیستی واقعاً می‌تواند واتساپ را هک کند؟

مقامات ایرانی امروز از شهروندان خواستند فوراً اپلیکیشن واتساپ را از تلفن‌های همراه خود حذف کنند.

حمله
1404/03/28 - 11:38- جنگ سایبری

حمله سایبری به صرافی رمزارز ایرانی نوبیتکس

نوبیتکس، بزرگ‌ترین صرافی رمزارز ایران، ظاهراً روز چهارشنبه هدف یک رخنه امنیتی گسترده قرار گرفته و متحمل زیان بیش از ۴۸ میلیون دلاری شده است.

آماده‌باش
1404/03/28 - 10:53- آمریکا

آماده‌باش آمریکا برای حمله احتمالی ایران به شبکه‌های حیاتی

سازمان‌هایی که مدیریت زیرساخت‌های حیاتی مانند برق، آب و حمل‌ونقل در ایالات متحده را بر عهده دارند، در حال آماده‌سازی برای موج احتمالی حملات سایبری از سوی ایران هستند.