about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

اسرائیل و اتریش توافق‌نامه همکاری راهبردی و امنیت سایبری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان در بیانیه‌ای اعلام کردند که کارل نهمر (Karl Nehammer)، صدراعظم اتریش، با یائیر لاپید (Yair Lapid)، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، قرارداد مشارکت راهبردی امضا کرده است.

براساس این بیانیه، که از سوی دفتر نخست وزیری صادر شده، توافق‌نامه از مسائل امنیت سایبری تا سلامت و گردشگری را شامل می‌شود.

در این بیانیه آمده است :

«2 طرف یک مشارکت راهبردی جامع در زمینههای امنیتی، مسائل سایبری، بهداشتی و پاسخ به بیماری همه‌گیر کرونا، گردشگری، اقدام بحران آب و هوا، تجارت و موارد دیگر امضا کردند. آنها در مورد مسائل مربوط به چالش‌های امنیتی و همچنین مسائل منطقه‌ای در دستور کار، به ویژه تهدید ایران گفتگو کردند.»

لاپید در طول این گفتگوها بر اهمیت آگاهی بین‌المللی در برابر توافق [با ایران] و نگرانی در مورد ادامه برنامه هسته‌ای ایران تأکید کرد.

به گفته کارشناسان، اسرائیل و اتریش در مورد افزایش تلاش‌های مشترک بین کشورها در مبارزه با یهودی ستیزی و گام‌هایی برای حفظ خاطره هولوکاست بحث کردند.

به گزارش وبگاه اسرائیلی «The Times of Israel»، اسرائیل و اتریش همچنین در مورد جنگ جاری روسیه و اوکراین، که در ماه فوریه امسال آغاز شد، گفتگو کردند.

نهمر در مراسم امضای قرارداد در تل‌آویو گفت :

«من فکر می‌کنم امروز این شانس را داریم که روابط خود را قوی‌تر از گذشته بسازیم. توافق با اسرائیل، شریک تاریخی نزدیک اتریش، می‌تواند میدان‌های گازی [اسرائیل] در دریای مدیترانه را پوشش دهد، زیرا اتریش به دنبال تأمین‌کنندگان گاز جایگزین است».

وی مدعی شد که رژیم صهیونیستی شریک و دوست مهم اتریش است. بنابراین اتریش قصد دارد روابط نزدیک خود را در همه سطوح بیشتر تعمیق کند.

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.