about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

دانشگاهی خصوصی در کوالالامپور و امنیت سایبری مالزی تفاهم‌نامه‌ای در زمینه امنیت سایبری و خدمات بررسی سلامت سایبری برای شرکت‌ها امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «HELP University»، دانشگاهی خصوصی در کوالالامپور و CyberSecurity مالزی تفاهم‌نامه‌ای (MOA) با هدف ارائه دوره‌ها و آموزش‌های حرفه‌ای در زمینه امنیت سایبری و خدمات بررسی سلامت سایبری برای شرکت‌ها امضا کردند.

این تفاهم‌نامه همچنین شامل آموزش به دانشجویان و مردم در مورد امنیت سایبری و سوادآموزی می‌شود. در سال 2020، واحد امنیت سایبری مالزی و دانشگاه HELP برای شروع چندین فعالیت، از جمله آموزش اساتید دانشگاه، تفاهم‌نامه امضا کردند.

تا به امروز، 6 نفر از کارکنان برنامه‌های صدور گواهینامه امنیت سایبری را طبق طرح تأییدیه آموزش امنیت سایبری معتبر جهانی (Global ACE) تکمیل کرده‌اند.

در این همکاری، HELP همچنین به عنوان یک مرکز آزمون جهانی تأییدیه آموزش امنیت سایبری معتبر و ارائه کننده یک برنامه درسی یکپارچه برای صدور گواهینامه و آموزش حرفه‌ای امنیت سایبری تأیید شده است.

داتوک پُل چان (Paul Chan)، معاون دانشگاه HELP، گفت :

«همکاری با امنیت سایبری مالزی راهبردی و به موقع بود. اول، هم‌افزایی با دوره‌های صدور گواهینامه امنیت سایبری مالزی با برنامه کارشناسی ارشد مدیریت جرم اقتصادی ما که به‌وسیله مؤسسه جرم و جرم شناسی ارائه شده، وجود دارد. دوم، چالش امنیت سایبری در حال افزایش است، بنابراین نیاز به پرسنل امنیت سایبری آموزش دیده و واجد شرایط ضروری است. سوم، حرفه‌ای‌سازی شیوه‌های امنیت سایبری نیز به توسعه سیستماتیک صنعت امنیت سایبری کمک خواهد کرد.»

به گفته چان، از آنجایی که مالزی در رتبه‌بندی جهانی شاخص امنیت سایبری جهانی آی‌تی‌یو (ITU) در سال 2020 در رتبه پنجم قرار گرفت، این ابتکار مشترک مالزی را به عنوان مرکز منطقه‌ای آموزش و مشاوره امنیت سایبری ارتقا خواهد داد.

وی افزود که درنهایت، بسیار مهم است که سواد امنیت سایبری به همه مالزیایی‌ها منتقل شود، زیرا ما اکنون بیشتر در معرض تهدیدات امنیت سایبری قرار داریم و از دستگاه‌های فناوری بیشتری استفاده می‌کنیم. دانشگاه HELP  مرکز انقلاب صنعتی 4.0 (Industry Revolution 4.0) را براساس محاسبات و استعداد فناوری دیجیتال برای مدیریت این همکاری راه‌اندازی کرده است.

دوره‌های مختلف صلاحیت محور امنیت سایبری به‌وسیله این مرکز ارائه خواهد شد.

داتوک امیرالدین عبدالوهاب (Amirudin Abdul Wahab)، مدیر اجرایی امنیت سایبری مالزی تأکید کرد که تهدیدات امنیت سایبری با گسترش سریع فناوری‌های مبتنی بر داده در حال افزایش هستند و مدیریت ریسک سایبری را در هر کسب و کار یا سازمانی حیاتی می‌کند.

عبدالوهاب اظهار داشت :

«با این حال، کشورهای جهان از جمله مالزی با کمبود شدید متخصصان امنیت سایبری بسیار ماهر و واجد شرایط روبرو است. این یک موضوع جهانی است، زیرا پرسنل شایسته به راحتی قابل شناسایی نیستند، در حالیکه روند صلاحیت و اعتبار همیشه یک کار دشوار بوده است. سناریوی فوق، خلاء فرصتی در حوزه آموزش امنیت سایبری را مطرح کرد.»

امنیت سایبری مالزی، با حمایت دولت، دانشگاه و صنعت، گواهینامه آموزش امنیت سایبری معتبر جهانی را ایجاد کرده که با استانداردهای بین المللی «ISO/IEC 17024»، «ISO/IEC 27001» و «ISO 9001» همراستا است.

گواهینامه آموزش امنیت سایبری معتبر جهانی برای شناسایی، پرورش و ارتقای مداوم کارکنان دانش امنیت سایبری است.

با صدور گواهینامه، امنیت سایبری مالزی همکاری‌های هم‌افزایی مختلفی را با سازمان‌های دولتی و خصوصی مانند دانشگاه‌ها و کالج‌ها با گنجاندن گواهینامه‌های حرفه‌ای امنیت سایبری در برنامه‌های آموزشی خود برای فارغ‌التحصیلان ایجاد کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/10/08 - 16:42- آسیا

افزایش حملات سایبری در سازمان‌های هندی در سال ۲۰۲۵

شرکت امنیت سایبری چک پوینت در گزارشی اعلام کرد که حملات سایبری در سازمان‌های هندی در سال ۲۰۲۵ به شدت افزایش یافته است.

تقویت
1404/10/08 - 16:23- هوش مصنوعي

تقویت قابلیت‌های امنیتی هوش مصنوعی در خاورمیانه

شرکت‌های «AmiViz» با «QuilrAI» برای تقویت قابلیت‌های امنیتی هوش مصنوعی در سراسر خاورمیانه با یکدیگر همکاری کردند.

هک
1404/10/08 - 10:14- امنیت شبکه

هک بازی Rainbow Six Siege؛ سرورها به حالت عادی برگشتند

به‌دنبال حمله‌ی هکری به Rainbow Six Siege و آشفتگی در حساب‌ها، یوبی‌سافت از برگشتن سرورها به حالت عادی خبر داد.