about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

گزارش جدید مکآفی (McAfee) از تهدیدات استفاده‌کنندگان موبایل نشان می‌دهد که پیشرفت در چت ربات‌های هوش مصنوعی و تولیدکننده‌های تصویر می‌تواند منجر به ایجاد تهدیدات موبایلی جدید و کمک به کلاه‌برداران شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مکآفی در گزارش سالانه تهدیدات مصرف‌کنندگان موبایل، می‌گوید که انتشار برنامه‌هایی مانند چت ربات اوپن ای آی چت جی پی تی (OpenAI ChatGPT) و تولیدکننده تصویر دال-ای 2 (DALL-E2)، هوش مصنوعی (AI) قدرتمندی را در اختیار افراد قرار داده است که می‌تواند توسط مجرمان سایبری استفاده شود.

این گزارش نشان می‌دهد که با ظهور ابزارهای هوش مصنوعی، کلاه‌برداران می‌توانند اشتباهات گرامری و نگارشی را تصحیح کنند که به کاربران امکان می‌دهد پیوندها و پیام‌های جعلی را شناسایی کنند.

شدت این تهدیدات ارتباطی در رده سنی بزرگ‌سالان (66 درصد) مشهود است که توسط یک غریبه در شبکه‌های اجتماعی پیام ارسال شده است و 55 درصد از آن‌ها درخواست انتقال پول کرده‌اند. در این گزارش همچنین به اشتراک گذاشته شده است که 6.2 درصد از تهدیدات شناسایی‌شده در گوگل در سال 2022 در رده «ارتباطات» قرار دارند که عمدتاً بدافزارهایی هستند که به‌عنوان برنامه‌های پیام کوتاه ظاهر می‌شوند و توسط کلاه‌برداران برای هدف قرار دادن کاربران استفاده می‌شوند.

درحالی‌که 23٪ از تهدیدات شناسایی‌شده در دسته‌بندی برنامه‌های "ابزار" یافت می‌شود، 9٪ از تهدیدات در برنامه‌های بازی ازجمله بازی‌های معمولی، آرکید و اکشن وجود دارند.

در دسته ابزارها، تهدیدات شناسایی‌شده در برنامه‌های مرتبط با کار برای دستگاه‌های تلفن همراه شامل دسته‌های بهره‌وری مانند ویرایشگرهای پی‌دی‌اف، وی پی ان ها، نرم‌افزارهای مدیریت پیام، اسکنرهای اسناد، تقویت‌کننده‌های باتری و پاک‌کننده‌های حافظه می‌باشد.

مشخص شده است که این بدافزار افراد را هدف قرار می‌دهد؛ زیرا برنامه‌ها به مجوزهایی در دستگاه‌هایشان نیاز دارند که شامل مجوز دسترسی به فضای ذخیره‌سازی، پیام‌ها، تقویم‌ها، مخاطبین، مکان و حتی تنظیمات سیستم می‌شود. در این گزارش به اشتراک گذاشته شده است که این مجوزها می‌تواند به کلاه‌برداران اجازه دهد تا بسیاری از اطلاعات مربوط به کار را بازیابی کنند.

در بازی، برنامه‌های مخرب در برنامه‌های هدف که بیشتر مورد استفاده کودکان و نوجوانان است، ازجمله برنامه‌هایی برای بازی، ساخت فیلم و مدیریت رسانه‌های اجتماعی یافت می‌شود. رایج‌ترین انواع تهدیداتی که در سال 2022 در دسته بازی‌ها شناسایی شد، ابزارهای تبلیغاتی تهاجمی بوده‌اند. مشخص شده است که این‌ها، تبلیغات بیش‌ازحد را هنگام استفاده از برنامه و حتی زمانی که برنامه‌ها در حال استفاده نبودند نمایش می‌دهند.

یافته‌های این گزارش بر اساس نظرسنجی انجام شده بین 27 ژانویه تا 1 فوریه 2023 با بیش از 5 هزار بزرگ‌سال در 9 کشور می‌باشد.

منبع:

تازه ترین ها
انتصاب
1404/06/31 - 14:02- سایرفناوری ها

انتصاب اریکسون و نوکیا برای ارائه شبکه 5G در بریتانیا

وودافون‌تری، اریکسون و نوکیا را برای ارائه زیرساخت شبکه 5G در بریتانیا منصوب کرد.

جایگزین‌های
1404/06/31 - 13:13- جنگ سایبری

جایگزین‌های راهبردی در پاسخ به فعال‌سازی ماشه؛ از اختلال انرژی تا حمل‌ونقل دریایی

‏در پاسخ به فعال‌سازی «مکانیزم ماشه» توسط غرب، ضرورتی ندارد که اقدام متقابل صرفاً به خروج از معاهده یا اختلال در مسیر انتقال انرژی محدود شود.

امضای
1404/06/31 - 12:29- تروریسم سایبری

امضای توافق‌نامه همکاری فضایی میان رژیم صهیونیستی و مجارستان

رژیم صهیونیستی و مجارستان توافق‌نامه همکاری فضایی برجسته‌ای را با هدف تعمیق همکاری‌های علمی و استراتژیک امضا کردند.