about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

هکرهای طرفدار حماس و فلسطین هشدار دادند که در صورت ادامه جنگ در غزه فعالیت‌های خود را علیه رژیم صهیونیستی افزایش خواهند داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گروه‌های هکری حامی فلسطین اعلام کردند که اخیراً به اهداف سایبری در سرزمین‌های اشغالی حمله کرده‌اند و به وب‌سایت‌هایی از جمله روزنامه اورشلیم پست آسیب رسانده‌اند.

کارشناسان مدعی شدند که خسارات وارده ناچیز است و هکرها از ابزارهای دیجیتال برای راه‌اندازی جنگ آنلاین استفاده می‌کنند.

یک گروه هکری طرفدار حماس با نام مستعار « Anon Ghost» عنوان کرد که به برنامه‌های سیستم‌های اطلاع‌رسانی اضطراری رژیم غاصب آسیب رسانده است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد حادثه یک خطای انسانی در اپلیکیشن بوده است.

گروه دیگری به نام سودان ناشناس در تلگرام اعلام کرد که به زیرساخت‌های حیاتی رژیم کودک‌کش آسیب رسانده است.

تحلیلگران سایبری در گفتگو با رویترز اذعان کردند که بیش از 100 وب‌سایت اسرائیلی به طور موقت در حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS) آسیب دیده‌اند یا از کار افتاده‌اند.

آوی مایر (Avi Meir)، سردبیر روزنامه اورشلیم پست گفت که هکرها در چند روز گذشته موفق به حمله در مقاطع زمانی مختلف شده‌اند.

رویترز گزارش داد که سیستم سایبری رژیم صهیونیستی در این خصوص هنوز اظهار نظری نکرده است. 

عمری سگو مویال (Omri Segev Moyal )، مدیر عامل شرکت امنیت سایبری اسرائیلی پروفرو (Profero )، مدعی شد که شرکت او اخیراً متوجه فعالیت سایبری گروه هکری ایرانی به نام «آب گل‌آلود» و تلاش‌های نفوذی شرکت «مولراتس» شده است.

هکرهای طرفدار حماس و فلسطین هشدار دادند که در صورت ادامه جنگ در غزه فعالیت‌های خود را افزایش خواهند داد.

منبع:

تازه ترین ها
هوش
1404/09/27 - 18:53- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی مشکلات علمی پیچیده را ساده می‌کند

چارچوب جدید هوش مصنوعی مشکلات علمی پیچیده را به معادلات اساسی ساده می‌کند.

آموزش
1404/09/27 - 18:00- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی در اتاق‌های خبر توسط اوپن‌اِی‌آی

اوپن‌اِی‌آی، آموزش هوش مصنوعی را برای اتاق‌های خبر در سراسر جهان‌گسترش می‌دهد.

حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.