about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

تهدید مبتلایان به دیابت توسط هکرها

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ ضعف امنیتی این دستگاه به هکرها امکان می‌دهد تا مقداری بیش‌ازحد لازم از انسولین را به بیماران تزریق کنند و حیات آن‌ها را به‌طورجدی تهدید کنند.

آسیب‌پذیری این دستگاه اولین بار توسط Jay Radcliffe محقق امنیتی در شرکت Rapid7 شناسایی شد که خود وی مبتلابه این بیماری است و از پمپ تزریق یادشده استفاده می‌کند.

به گفته وی این آسیب‌پذیری ناشی از عدم رمزگذاری داده‌های ردوبدل شده میان دو بخش از این دستگاه است. این دو بخش عبارت‌اند از پمپ انسولین و دستگاه محاسبه کننده سطح قند خون که به‌صورت کنترل از دور عمل کرده و در صورت بالا رفتن سطح قند خون دستور تزریق انسولین را به بدن فرد بیمار صادر می‌کند.

این دو بخش از دستگاه برای تبادل داده از یک پروتکل بی‌سیم رادیویی که رمزگذاری نمی‌شود استفاده می‌کنند و به همین علت زمینه سوءاستفاده هکرها فراهم آمده است.

هکرها هم می‌توانند داده‌های مربوط به میزان گلوکوز خون بیماران و همین‌طور دوز انسولین را سرقت کنند و هم می‌توانند با دست‌کاری وضعیت پمپ، تزریق غیرضروری به بدن بیماران را ممکن کنند. این دستگاه تا بدان حد ناایمن است که هکرها می‌توانند با دست‌کاری آن و بدون اطلاع کاربر سیستم تزریق انسولین آن را به کار بیندازند.

با توجه که راه‌اندازی بی‌سیم این دستگاه از فاصله ده متری ممکن است هکرها می‌توانند با مختل کردن فرکانس‌های رادیویی آسیب‌های موردنظر خود را وارد کنند. شرکت سازنده احتمال وقوع حملات یادشده را به علت نیاز به دانش فنی بالا و تجهیزات بچیده و همین‌طور حضور در فاصله ده متری کاربر اندک دانسته، اما در تلاش برای حل مشکل است.

تازه ترین ها
هشدار
1404/11/10 - 11:17- آسیا

هشدار پلیس دبی برای محافظت از اطلاعات شخصی

پلیس دبی به ساکنان هشدار داد که از اطلاعات شخصی خود در برابر کلاهبرداری سایبری محافظت کنند.

انتشار
1404/11/10 - 11:08- تروریسم سایبری

انتشار پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی را برای سازمان‌های ضروری در بخش‌های حیاتی منتشر کرد.

حمله
1404/11/10 - 10:44- جرم سایبری

حمله سایبری به کارخانه بزرگ نان روسیه

حمله سایبری به کارخانه بزرگ نان ولادیمیر روسیه، تحویل مواد غذایی را مختل کرد.