about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تهدیدات سایبری؛ بهانه جدید اوباما برای تحریم

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ چندی پیش، اوباما در نامه‌ای نوشت: "فعالیت‌های سایبری مخرب، بسیار مهم هستند و تهدیدی بسیار بزرگ برای امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد آمریکا محسوب می‌شوند."
اول آوریل 2015، اوباما دستوری اجرایی صادر کرد که به وزارت خزانه‌داری آمریکا اجازه می‌دهد، افراد و نهادهایی که علیه آمریکا حمله سایبری و جاسوسی سایبری می‌کنند را تحریم کند.
به ادعای رسانه‌های آمریکایی، اوباما با این کار به دنبال تحمیل هزینه به هکرهایی است که چندین سال آمریکا را هدف حمله سایبری قرار داده‌اند.
بر اساس دستور اجرایی اوباما، دارایی‌های هکرهایی که به آمریکا حمله می‌کنند ضبط شده و امکان انجام فعالیت‌های اقتصادی با شرکت‌های آمریکایی از آنها سلب می‌شود.
طبق دستور اوباما؛ وزارت خزانه‌داری، حداقل به مدت یک سال، این قدرت را دارد تا هکرها و نهادهایی که به آمریکا حمله می‌کنند را تحریم کند. به باور بسیاری، کاخ سفید به دنبال تحریم هفت هکری است که ادعا می‌کند، ایرانی هستند.
پیش از این، دولت اوباما، طی دستوری، کره شمالی را به اتهام حمله سایبری به شرکت سونی تحریم کرده بود.

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.