about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

تهدیدات امنیت سایبری در سال گذشته

طی گزارشی شرکت امنیت سابری مک آفی (McAfee) درباره هشت تهدید در زمینه امنیت سایبری هشدار داد.


به گزارش کارگروه امنیت سایبری به نقل از کامپبوتر ویک لی؛ افزایش حملات اینترنتی در سازمان های بهداشت و درمان، استفاده از نرم افزارهای مخرب fileless و cryptocurrency برای استخراج ارز های دیجیتالی در سه ماهه آخر 2017 تنها برخی از تهدیدات سایبری این سال است.

واحد 478 شرکت امنیت سایبری مک آفی طی گزارشی اعلام کرد که همه روزه در سطح جهان حملات سایبری گسترده ای به وقوع می پیوندند و به طور کلی در سال 2017 حملات سایبری افزایش 18 درصدی داشته اند. محققان این شرکت اعلام کردند استفاده روز افزون از حملات مخرب «fileless» با استفاده از «PowerShell» مایکروسافت انجام میشود و این نوع از حملات بسیار مخرب هستند.

از طرفی افزایش ارزش بیت کوین و ارزهای رمز پایه موجب گردیده تا هکر ها علاقه بیشتری به هک این ارز ها داشته باشند به عبارت دیگر تمرکز بیشتر هکرها به هک ازرهای دیجیتالی موطوف شده است. از این رو در چند وقت اخیر سه چهارم بدافزار ها و مجرمان سایبری تمرکز خود را روی این حوزه قرار داده اند، یکی از معروف ترین بدافزار ها « fileless cryptocurrency» است.

راج سامانی (Raj Samani) که یکی از دانشمندان ارشد شرکت مک آفی است گفت: «حملات سایبری و بدافزار ها ساز و کار پیچیده ای داشته اند.»

کار افرادی که به مقابله با حملات سایبری میپردازند بسیار مشکل تر از گذشته شده است زیرا با جنگ های سایبری و حملات سایبری نامتقارن روبه رو هستیم.

شرکت مک آفی گزارش ترکیبی ای از حملات سایبری و تهدیدات سایبری که صد ها میلیون نفر را تحت الشعاع قرار میدهد، ارائه کرده است که در ادامه به آن می پردازیم.

تازه ترین ها

مذاکرات آمریکا با چین در مورد تیک‌تاک

ترامپ اعلام کرد که آمریکا این هفته مذاکرات با چین در مورد قرارداد تیک‌تاک را آغاز خواهد کرد.

ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.