about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

رئیس کمیته بازرسی روسیه پیشنهاد کرد ثبت کلیدهای رمزنگاری ارتباطات تلفن همراه تنظیم گردد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ رئیس کمیته بازرسی فدراسیون روسیه پیشنهاد کرد ثبت کلیدهای رمزنگاری ارتباطات تلفن همراه در سطح بین‌المللی تنظیم گردد تا تروریست‌هایی که در پیام‌رسان‌ها ارتباط برقرار می‌کنند، شناسایی شوند. 

الکساندر باستریکین در این خصوص اعلام کرد:

برای متوقف ساختن چنین جرائمی در سطح بین‌الملل، لازم است فرایند ثبت و ذخیره کلیدهای رمزنگاری ارتباطات تلفن همراه تنظیم شود تا پیام‌های مسنجرهایی که توسط افراط‌گرایان و تروریست‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرند، به نحو مؤثری شناسایی شوند.

به اعتقاد وی، این امر امکان دستیابی قانونی به اطلاعات ردوبدل شده میان تروریست‌ها را فراهم نموده و دسترسی به اطلاعات مربوط به تجهیزات الکترونیک مورداستفاده آن‌ها و محل اسکانشان را ممکن می‌سازد. 

باستریکین اظهار داشت باید به ارتقاء قوانین مقابله با افراط‌گرایی و جلوگیری از تولید و انتشار محتوای افراطی در اینترنت ادامه داد. بسیاری از جوانانی که در دوران قرنطینه به حال خود رهاشده‌اند اغلب تحت تأثیر گروه‌های اینترنتی افراطی قرار می‌گیرند که از خارج از کشور ایدئولوژی افراطی‌گری را تبلیغ می‌کنند و آن‌ها را به سمت تروریسم سوق می‌دهند. 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.