about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

معاون سیاستگذاری و اعتبار بخشی سازمان فناوری اطلاعات از تلاش و تمهیدات دولت سیزدهم برای اشتغالزایی و گسترش فعالیت استارت آپ‌ها به منظور کاهش مهاجرت آن‌ها به خارج از کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ حامد منکرسی با اشاره به آمارهایی که اخیرا درباره مهاجرت استارت اپها مطرح شده بود اظهار کرد: مهاجرت استارت آپ‌ها، موضوع جدیدی نیست و این چالش انسانی سال‌هاست که در حوزه استارت آپ‌ها وجود دارد و نمی‌توان آن را انکار کرد و حالا به عنوان یک مسئله مهم در دستور کار دولت سیزدهم هم قرار گرفته است.

وی افزود: می‌توان گفت یکی از اهداف تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال نیز تقویت نیروی انسانی و نگهداشت این نیروها برای کسب و کارها بوده است.

منکرسی ادامه داد: نه تنها در بخش خصوصی بلکه در بخشی دولتی نیز در این حوزه مشکلاتی وجود دارد، مثلاً در بخش ناظر به امنیت هنوز مشکلاتی در تأمین دستمزد نیروهای متخصص وجود دارد.

معاون سیاست گذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات در ادامه با اشاره به برنامه ریزی‌های متعدد انجام شده در حوزه‌های مختلف کسب و کار بیان کرد: برنامه ریزی‌های متعددی در حوزه‌های مختلف از جمله شبکه‌های اجتماعی، تجارت‌های الکترونیک و نوآوری‌های جدید با هدف تقویت حوزه آموزش و نگهداشت نیروهای متخصص انجام شده است.

وی افزود: اجرای این برنامه‌ها مستلزم همکاری با سایر دستگاه‌هاست؛ مثلاً در حوزه آموزش با وزارت علوم، در حوزه ساماندهی این نیروها با وزارت کار هماهنگی‌هایی انجام شده است.

منکرسی اظهار داشت: تسهیلاتی هم به منظور تولید اشتغال برای این شرکت‌ها و استارت آپ‌ها در نظر گرفته شده است؛ تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ نیز منابع خوبی برای این موضوع اختصاص داد که در سطح استان‌ها این منابع توزیع و با استقبال خوبی هم انجام شد. امیدواریم که تا سال آینده شاهد ثمرات خوب این اتفاقات و اقدامات باشیم.

به گزارش مهر، چندی است که گزارش‌هایی درباره افزایش مهاجرت استارت آپ‌ها به خارج از کشور منتشر می‌شود که در آن‌ها به نبود امکانات لازم برای فعالیت تیم‌های استارت آپی اشاره شده است. حالا تیم اقتصادی و معاونت فناوری ریاست جمهوری به دنبال این است که با ارائه تمهیداتی مانع از این اتفاق شده و انگیزه بیشتری برای ادامه فعالیت و نگهداشت استارت آپ‌ها ایجاد کند.

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.